Super Bowl trailery (Solo, Avengers, MI6, Mrakodrap, Jurský svět)

Velký americký sportovní svátek Super Bowl je zároveň nejsledovanějším televizním večerem USA. Není tedy divu, že se reklamní inzerenti chtějí ukázat. Mezi nimi jsou samozřejmě i největší hollywoodská studia. Následující přehled přináší ty nejdůležitější trailery, které měly před pár hodinami premiéru v nejdražším reklamním bloku na světě. Přinášíme vám je s českými titulky a v HD.

Solo: A Star Wars Story (v kinech od 24. května)

První vizuální nástřel dalšího Star Wars “mezifilmu” je sice krátký, ale fanoušci jsou z něj nadšeni. V hlavní roli se pokusí ikonickému Harrisonovi Fordovi přiblížit osmadvacetiletý Alden Ehrenheich. Ze známých jmen uvidíme ještě Woodyho Harrelsona, Emilii Clark nebo Paula Bettanyho. Režíruje Ron Howard.

Mission: Impossibble – Fallout (v kinech od 2. srpna)

Šestá mise agenta Ethana Hunta (Tom Cruise) vypadá na docela slušný nářez. Po jeho boku i proti němu se objeví Rebecca Ferguson, Henry Cavill a další.

Avengers: Infinity War (v kinech od 26. dubna)

Po nadupaném traileru přichází krátký Big Game spot, ze kterého jsme si na zadek nesedli. Nepřináší nic zásadně nového, pouze napovídá neznalým divákům, že se bude dít něco zásadního a epického.

Jurský svět: Zánik říše (v kinech od 21. června)

Juan Antonio Bayona slibuje opravdu velkou podívanou a po prvních videích z minulého roku je jasné, že se mu nepráší od pusy. Super Bowl trailer slibnou podívanou jenom potvrdil. Ostrovu hrozí zánika a Chris Pratt s Bryce Dallas Howard se vydají na záchrannou misi. Vrátí se i doktor Malcolm v podání Jeffa Goldbluma.

Mrakodrap (v kinech od 12. července)

The Rock je prostě superhrdina se vším všudy a vypořádá se s každou katastrofou, to už samozřejmě víme. V akčním thrilleru hraje Dwayne Johnson bývalého šéfa záchranářského týmu a válečného veterána, který se specializuje na bezpečnost mrakodrapů. V jednom čínském mrakodrapu, který má na starosti, vypukne požár a jeho rodina se naneštěstí nachází v patrech nad plameny….

video: Falcon, CinemArt © 2018
-red-