Vychází pokračování Kingsmana – soutěž o DVD a Blu-ray

První díl Kingsmana byl obrovským překvapením. Nikdo od něj moc neočekával a během pár týdnů se ze zábavné parodie na špionážní filmy stala takřka kultovní záležitost. Mladého Tarona Egertona role neposlušného Eggsyho vystřelila do nejvyšších pater hollywoodských výšin. Pokračování už není ryze britskou záležitostí, ale Britové a Američané tady jedou fifty-fity. Kromě britské organizace Kingsman, která díky atentátu téměř zanikne, existuje ve Státech podobné společenství s názvem Stateman. Protože svět chce ovládnout ďábelská záporačka v podání Julianne Moore, je třeba, aby se pánové spojili a zlikvidovali nebezpečí, které opět hrozí celému světu…
Kingsman: Zlatý kruh právě vychází na DVD, Blu-ray a Ultra HD 4K BD.

Příběh začíná v Londýně, kde se Eggsy (Taron Egerton) setkává s domněle mrtvým a neúspěšným kandidátem na Kingsmana (Edward Holcroft). Na scéně se objeví i Roxy (Sophie Cookson) a „starý“ dobrý Merlin (Mark Strong). Novým šéfem Kingsmanů je „Brumbál“ Michael Gambon. A co je vůbec nejsympatičtější – švédská princezna Tilda (Hanna Halström) je teď už oficiální přítelkyní Eggsyho. (Však si všichni pamatujeme jakou scénou končila jednička…)

Humor se ze snímku rozhodně nevytratil, objevili se roboti a narostla stopáž. Děj každou chvíli odkazuje k jedničce, buď scénami nebo citacemi.
Kingsman: Zlatý kruh má mnohem více akčních scén s originálními choreografiemi a skvělou kamerou. Je tu dobrý a funkční humor, povedené hlášky a hodně politicky nekorektního humoru, který přichází rovnou z Bílého domu.

Kingsman: Zlatý kruh (foto: CinemArt)

Blu-ray obsahuje zajímavé bonusy – rozbor jedné z úvodních smrtelných honiček Chaos v taxi, galerii konceptů a fotek z natáčení a film o filmu. Film je krom DVD verze k dostání také ve vysokém rozlišení ve 4K na ULTRA HD Blu-ray nosičích. Tato verze obsahuje i verzi ve Full HD, tedy klasický Blu-ray.

Soutěž o 3 DVD a 3 Blu-ray s filmem

Soutěž trvá od 4. do 12. února 2018. Pokud chcete použít místo formuláře soutěžní email, napište odpověď na soutez@totalfilm.cz
Nezapomeňte do předmětu uvést „Kingsman: Zlatý kruh“.
Nosiče do soutěže věnoval Bontonfilm.