Epický trailer Avengers: Infinity War je tady (video)

Vypadá to opravdu na nejepičtější komiksovou jízdu jaká tu zatím byla. Všechny důležité postavy z marveláckého filmového vesmíru se sejdou ve filmu Avengers: Infinity War. Marvel dnes odpoledne uveřejnil nový trailer. A je ještě lepší a epičtější než minule. Podívejte se na dabovanou či titulkovanou verzi.

Snímek Avengers: Infinity War završuje neuvěřitelnou desetiletou cestu filmovým světem studia Marvel a přináší na stříbrná plátna nejsmrtonosnější a nejultimátnější válku všech dob. Avengers a jejich superhrdinští spojenci musí riskovat úplně vše a pokusit se porazit mocného Thanose dřív než jeho bleskový útok, provázený ničením a zkázou, zničí vesmír jednou provždy.
Thanos musí získat všech šest Kamenů nekonečna. Pokud by se mu to podařilo, stal by se nejmocnějším vládcem vesmíru. Avengers se tak musí znovu spojit a navíc ještě posílit. Pomoci jim musí i Strážci galaxie.

První trailer Avengers: Infinity War

Do českých kin se Avengers podívají dřív než v USA a Británii, dorazí už 26. dubna v distribuci Falconu. Pokračování pak uvidíme o rok později.

-red-
video: Falcon, Marvel, Disney © 2018