Králíček Petr se líbí fanouškům i celebritám (video)

Ve středu proběhla slavnostní premiéra nové rodinné komedie Králíček Petr. Jak se film líbil jeho prvním divákům? Zeptali jsme se přítomných celebrit i fanoušků. Podívejte se na video. „S několika známými jsme se po premiéře shodli, co filmaři dneska dokážou – lidské postavy mluví ve filmu se zvířaty a vůbec nemáte pocit, že je to trik. Je to úplně normální. Já jsem si připadal úplně normálně a připadám si tak furt“, oceňuje film moderátor Jan Rosák, který si na kameru nasadil králičí čelenku.

Zpěvák Jan Ruml, který nazpíval a narapoval do filmu písničky, říká, že za poslední dobu byli s manželkou dvakrát v kině: „Manželka má ráda akční filmy, typu Black Panther – který jsme viděli naposledy, a musím říct, že nás to tolik nebavilo jako tohle“, popisuje zpěvák své dojmy z projekce Králíček Petr.

Herec Jiří Hána na filmu oceňuje i český dabing: “Dabing je výborný, já myslím, že tyhle věci umíme dobře. A to jak je to nazpívané… klobouk dolů.”

Co si o filmu myslí jedny z jeho dabérek, herečky Táňa Vilhelmová, Iva Pazderková a Hana Vagnerová se dozvíte v následujícím videu. Krom jejich názoru na film nám prozradily svůj vztah k domácím mazlíčkům a poodhalily zákulisí dabingové kuchyně.

Rebelský králíček Petr žije veselý bezstarostný život spolu s ostatními zvířátky na farmě. Nový majitel statku se však o svůj životní prostor dělit nemíní – a už vůbec ne se zvířaty. A tak začíná bizarní válka o teritorium – mezi ním a obyvateli zahrady.


-red-
foto/video: Falcon, Totalfilm.cz, Sony Entert. © 2018