Vyšla Liga spravedlnosti (soutěž o DVD, trika a hrnky)

Odpověď DC Comics a studia Warner Bros na konkurenční Avengers. Tak se dá chápat komiksová Liga spravedlnosti. Tvůrci se tentokrát nepouští do temnoty ve stylu BvS či mnohem lepšího Muže z oceli. Celý pocit z filmu je vážně mnohem hravější. Hrdinové i tady sice párkrát procedí ultimativní hlášky, ale není to na úkor akce a zábavy. Soutěžte s námi o DVDčka, trika a hrnky Ligy spravedlnosti. Film právě vychází u Magic Boxu na DVD, Blu-ray, Digibooky, 4K Ultra HD discích a ve 3D.

DC fanoušci dlouhou dobu vyčítali přílišný akcent na temnotu a vážnost postav. To v posledních filmech ustupuje. Film Wonder Woman toho je skvělým příkladem. Liga spravedlnosti i vzhledem k tématu zase trochu potemněla, ale krom akce tu vtip zůstává. A je ho docela hodně. Nejvýraznějším tahounem zábavy je Ezra Miller v roli Flashe. Ultra rychlého hrdinu ztvárňuje jako roztěkaného mladíka, který občas z pusy vypustí něco opravdu vtipného (nebo trapného).

Nejvíc zvědaví byli fanoušci asi na Aquamana (Jason Momoa). Casting je to skvělý. V podstatě stejná trefa do černého jako v případě Wonder Woman a obsazení Gal Gadot. I Ray Fischer jako zasmušilý Cyborg není vůbec špatný. Vizuálně je to standardní film, nevybočuje výrazně z pocitu z uplynulých filmů série. Trochu zamrzí, že je hlavní padouch Steppenwolf až tak moc digitální a z jeho představitele Ciarána Hindse toho opravdu moc nezbylo. Ale kamera a střih akčních scén tenhle digitální přešlap vcelku vynahrazují.

Bonusy na Blu-ray: Srdce spravedlnosti, Nahlédněte do srdcí a duší kultovní trojice DC, Liga spravedlnosti: Technologie, Sledujte nejmodernější technologie a nástroje, které udržují Ligu spravedlnosti o krok napřed, Liga spravedlnosti: Noví hrdinové, Seznamte se s úžasnými nováčky v Lize spravedlnosto, Liga spravedlnosti: Kostýmy, Kostýmy pro nejoblíbenější hrdiny na světě si žádají celou armádu výtvarníků

Soutěž o 3 balíčky s DVD, trikem a hrnkem Liga spravedlnosti

Soutěž vyhodnotíme ve čtvrtek 22. března. Pokud chcete použít místo soutěžního formuláře email, napište na soutez@totalfilm.cz a nezapomeňte krom odpovědi a jména uvést do předmětu: „Liga spravedlnosti“.
Dodavatelem cen je společnost Magic Box.