Javier Bardem jako kokainový král Escobar (trailer)

Pablo Escobar. Jméno, které jste slyšeli. Myslíte ale, že už o něm víte všechno? V novém thrilleru Escobar se jako legendární narkobaron představí oscarový a charismatický Javier Bardem. Zfilmovaný příběh jednoho z největších zločinců všech dob má překvapivého vypravěče. Novinářku a televizní celebritu, která s Escobarem prožila žhavý milenecký vztah a kterou ve filmu hraje Penélope Cruz. Podívejte se na trailer, v kinech se novinka objeví na konci května.

Escobar, brutální zločinec, bezohledný vrah, narkobaron a vládce kokainového impéria, ve své době jeden z nejbohatších lidí planety. A jeden z nejnebezpečnějších. Pablo, táta, ochránce chudých, manžel a také pozorný milenec. Jednoho musíte nenávidět, druhého můžete milovat. Dohromady Pablo Escobar, kterému jeho rozporuplnou tvář propůjčil Javier Bardem.

Escobar (foto: Bontonfilm)

Novinářka Virginia Vallejo poznala nejdříve Pabla, muže, jenž staví domy pro chudinu, umí být zapálený pro věc i galantní. Když objevila Escobara, nelítostného kriminálníka, bylo pozdě. Pablovo kriminální kokainové království stále roste, má miliony dolarů, vlastní malou armádu, drogy prodává v tunách. Chce ale víc a jedno mu stále chybí – respekt. Rozhodne se, že si ho vyslouží zabíjením. Vytoužený respekt mu má přinést krev a co nejvyšší částka na mezinárodním zatykači. Jeho jméno najednou znamená strach, země se zmítá ve válce a teroru, do hrobů putují malí gauneři i vysocí politici. Krvavý pohár ale přeteče a Escobar se stane důležitým cílem pro americké tajné služby.

Escobar (foto: Bontonfilm)

Filmu dominuje oscarový pár Bardem – Cruz. Javier Bardem získal Oscara za roli zabijáka ve filmu Tahle země není pro starý, další démonickou postavu předvedl jako protivník Jamese Bonda ve Skyfall. U aktuálního snímku Escobar figuruje i jako jeden z producentů a do svého portrétu Pabla Escobara vložil brutální syrovou živočišnost. Životní partnerka a manželka Javiera Bardema Penélope Cruz má doma Cenu akademie za jejich předchozí společný film Vicky Cristina Barcelona.

Do kin vejde Escobar 31. května.

-red-
foto/video: Bontonfilm © 2018