Největší showman vyšel na DVD a BD (soutěž)

Filmový muzikál Největší showman se povedl. Hugh Jackman z toho měl velkou radost, protože šlo o jeho srdeční projekt. Zábavný muzikál plný hvězd a skvělých hudebních čísel právě vyšel na DVD a Blu-ray o Bontonfilmu.

Je to bezpochyby nejlepší muzikál loňska, příběh na motivy osudů P. T. Barnuma, šikovného podnikatele, který v Americe proslul jako první aplikátor tvrdého a úspěšného šoubyznysu. Hraje (a zpívá) ho Hugh Jackman a partnerem v podnikání mu je Zac Efron. Sám hlavní představitel se tento projekt pokoušel uvést v život několik let, až se to nakonec podařilo. Režii měl debutant Michael Gracey. Tomu studio svěřilo 80 milionový rozpočet a na výsledku je to opravdu znát.

Režisér to zvládl na výbornou. Vznikl životopisný film se sadou skvěle poslouchatelných a moderních songů s texty autorů písní k La La Landu. Benj Pasek a Justin Paul si dali opravdu záležet, a za pomoci Johna Debneyho (autor hudby) vytvořili několik písní, které by směle mohly fungovat v současných hitparádách. Jejich popularita na sociálních sítích to jenom potvrzuje. Soundtrack funguje přesně na principu lehce zapamatovatelných melodií a textů, na plátně jsme svědky klasických muzikálových choreografií s lehce modernějším drivem poplatným současnosti.

Krom Jackmana a Efrona tu je ještě skvělá Michelle Williams v roli Barnumovy manželky, Rebecca Ferguson v roli zpěvačky nebo Zendaya coby Efronova láska. Další postavy, které stojí v pozadí, tvoří vlastně ansámbl Barnumovy Freak Show.

Soutěž o DVD a Blu-ray s filmem

Bonusy na Blu-ray: • Lidé, kteří stáli za vznikem filmu • Podívaná • Galerie • Hudební stroj • Zazpívejte si • Komentář Michaela Graceyho

Soutěž vyhodnotíme v pátek 25. května. Pokud chcete použít místo soutěžního formuláře email, napište na soutez@totalfilm.cz a nezapomeňte krom odpovědi a jména uvést do předmětu: „Největší Showman“.
Dodavatelem cen je distribuční společnost Bontonfilm.

K dostání také na