Solo: Star Wars Story je prý lepší než Rogue One, říkají fanoušci (video)

Solo: Star Wars Story vstoupí do českých kin už příští týden. Ale světovou premiéru i promítání v Cannes mají tvůrci za zády a stejně tak se na internetu objevily stovky reakcí na film. Pojďme se podívat na některé z nich. Zároveň tu máme video z americké světové premiéry a zábavné video s Chewiem, jak se připravuje na červený koberec Cannes.

Mladý Han Solo uspěl

Solo každopádně mohl vypadat úplně jinak. Studio totiž dosadilo na režisérskou židli Rona Howarda poté, co vyhodilo od projektu Phila Lorda a Chrise Millera. Fanoušci i novináři každopádně o Howardově díle hovoří jako o velkolepé akční zábavné jízdě. Film údajně trochu dře ve vysvětlovací úvodní části. Ale novináři vyzdvihují Aldena Ehrenreicha, ve kterého studio vložilo velká očekávání a diváci se k němu po zhlédnutí prvních trailerů stavěli dost zdrženlivě.

Donald Glover vévodí filmu

V každém případě představitel Landa Donald Glover sklízí možná ještě víc chvály než sám Ehrenheich. Ale zpátky právě k představiteli Sola. Mnoho fanoušků se shoduje v tom, že Harrisonu Fordovi se svým charismatem rozhodně vyrovná. To je pro všechny škarohlídy každopádně velmi dobrá zpráva.

Někteří mluví o menším filmu, který není tak zásadní, ale od diváků zase nevyžaduje žádnou speciální spolupráci. Je možné se soustředit na bitvy a buddies špičkování hlavních představitelů.
Na jednom se ale shodnou skoro všichni: Han Solo je údajně mnohem lepší film než Rogue One.

Do českých kin se Solo: Star Wars Story chystá 24. května. Ve vybraných kinech bude k vidění dokonce o den dřív.

-red-
foto/video: Totalfilm.cz/Falcon/Disney/Lucasfilm © 2018