Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

VÍTEJTE NA NAŠEM NOVÉM WEBU. DOUFÁME, ŽE SE VÁM TU BUDE LÍBIT.

Ant-Man a Wasp spojují síly – soutěž s filmem (video)

Ant-Man a Wasp – nová kapitola příběhu o superhrdinech, kteří se umí zmenšovat je tady. Po událostech filmu Captain America: Občanská válka musí Scott Lang (Paul Rudd) čelit následkům svých rozhodnutí nejen jako superhrdina, ale i otec. Sotva se mu podaří najít rovnováhu mezi osobním životem a povinnostmi, které má jako Ant-Man, objeví se Hope van Dyneová (Evangeline Lilly) a dr. Hank Pym (Michael Douglas) s novou naléhavou misí. Scott musí znovu obléci zmenšovací oblek, naučit se bojovat po boku Wasp a pomoci jí odhalit tajemství z minulosti. Soutěžte s námi o ceny k filmu a podívejte se, kdo je vlastně Wasp v následujícím videu.

Soutěž o 5x klíčenku, 5x triko a 5×2 vstupenky do kina

[contact-form][contact-field label=’Jméno‘ type=’name‘ required=’1’/][contact-field label=’E-mail‘ type=’email‘ required=’1’/][contact-field label=’V kolika filmech se Ant-Man zatím objevil (nepočítáme tento film)?‘ type=’radio‘ required=’1′ options=’1,2,3’/][/contact-form]

SOUTĚŽ probíhá od 3. čerence do 10. července 2018. Dodavatelem cen do soutěže je společnost Falcon, a.s.
Pokud chcete místo formuláře na webu použít soutěžní email soutez@totalfilm,cz – nezapomeňte do předmětu uvést „Ant-Man a Wasp“.
Při zpracování osobních údajů shromažďujeme osobní údaje odpovídající pouze stanovenému účelu a v rozsahu nezbytném pro naplnění kontaktování účastníka soutěže. Zpracovatelem stanovený účel, který je součástí smlouvy mezi účastníkem a zpracovatelem, je kontakt na výherce soutěže a doručení soutěžní ceny. Za tímto účelem byl stanovený rozsah údajů, uvedený v registračním formuláři, který obsahuje jméno, příjmení a email. Následně po případné výhře Totalfilm.cz doplní i adresu. Po ukončení soutěže se údaje likvidují a nejsou poskytovány třetím stranám ani marketingově využity.

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast