Pokračování Mamma Mia! vznikalo celé v Chorvatsku (filmy o filmu a letní soutěž)

Příběh druhého dílu filmového muzikálového hitu Mamma Mia! Here We Go Again se sice opět odehrává na fiktivním řeckém ostrůvku, ale natáčel se úplně jinde. Pokračování hudební komedie filmaři z řeckého ostrova Skopelos přesunuli na chorvatský ostrov Vis. Přesvědčili je především podstatně nižší náklady na natáčení. Moře je ale stejně modré, vesničky v kulisách ostrova malebné, takže divák opravdu nic nepozná. Podívejte se na filmy o filmu a soutěžte s námi o skvělé letní ceny k filmu.

Na chorvatském ostrově se s téměř tisícihlavým štábem natáčelo loni v září a říjnu. Pro řecký ostrov Skopelos, kde se natáčel první díl bylo uvedení Mamma Mia! požehnáním. Turismus na ostrově se zvýšil až čtyřikrát. S tím počítají také Chorvaté a těší se na příval fanoušků filmu.

Podívejte se na filmy o filmu. Dozvíte se něco o kostýmech a jak jsou pro tento typ filmu důležité. Podíváme se také na účast popové ikony Cher ve filmu a nakonec je tu zajímavé video o postavě samotné Donny.


Soutěž o 3 plážové tašky a 3 ručníky

SOUTĚŽ probíhá od 23. července do 30. července 2018. Dodavatelem cen do soutěže je společnost CinemArt, a.s.
Pokud chcete místo formuláře na webu použít soutěžní email soutez@totalfilm,cz – nezapomeňte do předmětu uvést „Mamma Mia 2″.
Při zpracování osobních údajů shromažďujeme osobní údaje odpovídající pouze stanovenému účelu a v rozsahu nezbytném pro naplnění kontaktování účastníka soutěže. Zpracovatelem stanovený účel, který je součástí smlouvy mezi účastníkem a zpracovatelem, je kontakt na výherce soutěže a doručení soutěžní ceny. Za tímto účelem byl stanovený rozsah údajů, uvedený v registračním formuláři, který obsahuje jméno, příjmení a email. Následně po případné výhře Totalfilm.cz doplní i adresu. Po ukončení soutěže se údaje likvidují a nejsou poskytovány třetím stranám ani marketingově využity.