Podívejte se na scénu z Mission Impossible, kde si Cruise zlomil kotník (video)

Jedna ze scén z Mission Impossible: Fallout (v kinech od 2. srpna) má pro Toma Cruise obzvlášť vysokou cenu. Jak určitě víte, herec většinu kaskadérských scén obstarává sám. Při jedné si při natáčení zlomil kotník: “Prostě jsem honil Henryho Cavilla, měl jsem se otřít o zeď a pak ji překonat, bohužel jsem ale do té zdi narazil nohou,” osvětlil herec nehodu. Scéna ve filmu zůstala a vy se na její část můžete podívat v následujícím videu

Po natočení scény se Cruise nechal odvézt do nemocnice a další natáčení muselo počkat dva měsíce, než se Cruise uzdraví. Mission Impossible se vrací už pošesté a první mezinárodní kritiky hovoří o nejlepším dílu celé série. Po boku Toma Cruise tentokrát uvidíme už zmíněného Henryho Cavilla coby zabijáka ze CIA. Stejně jako pětku natočil nové pokračování Christopher McQuarrie. Vrací se i Huntův ustálený tým včetně Simona Pegga. Ale také Ving Rhames, Rebecca Ferguson, Sean Harris, Michelle Monaghan a Alec Baldwin. Nově se tu objeví krom Henryho Cavilla i Angela Bassett.

Při natáčení nejnovějšího dílu absolvoval kromě jiného i tkzv. Halo seskok padákem. Tom je prvním hercem, který takovou věc vůbec kdy absolvoval. A o co přesně jde? Halo seskok se skáče z vysoké výšky s otevíráním padáku v malé výšce. Speciální jednotky ho skáčou z 8000 metrů a padák otevírají až pod hranicí 650 metrů. Nepozorovaně takto pronikají na cizí území. Podívejte se na opravdu odvazové video.

Šesté pokračování Mission: Impossible – Fallout vejde do českých kin 2. srpna.

-red-
video: CinemArt © 2018