Oscarové Dej mi své jméno (Soutěž o DVD a Blu-ray)

Oscarem oceněné romantické drama Dej mi své jméno přináší na vaše domácí kina romanci dvou mužů plné řečených i zobrazovaných metafor a mimořádně skvělé herecké výkony ústřední herecké dvojice. Romantický příběh byl natočen podle úspěšného románu z roku 2007. Rodiče sedmnáctiletého Elieho (Timothée Chalamet) pozvou do své velké italské vily na léto hosta (Armie Hammer). Zpočátku se zdá, že toho Elie s pohledným americkým studentem Oliverem nemají mnoho společného, když však spolu začnou trávit více času, začne mezi nimi vznikat něco mnohem hlubšího než je přátelství. Film získal Oscara za nejlepší adaptovaný scénář.

Nejzásadnější pro úspěch a vyznění celého filmu je krom scénáře celkový koncept. Pomalé plynutí děje, které ale nenudí. Naopak. Šikovně akcentuje vnitřní emoce obou hlavních postav. Přerod pak sledujeme především u postavy mladšího z mužů. Krom vztahu ke staršímu vrstevníkovi zkoumáme spolu s ním i jeho sexualitu a vztah k sexu jako takovému. Navíc celým filmem až do poslední třetiny prostupuje děsivá nejistota, kterou zná mnohý a mnohá z nás. Budou moje city opětovány? Scénář dávkuje jednotlivé dílčí kroky splynutí obou mužů s velkou jistotou a promyšleností.

Soutěž o 3 DVD a 3 Blu-ray s filmem Dej mi své jméno

SOUTĚŽ probíhá od 1. srpna do 8. srpna 2018. Dodavatelem cen do soutěže je společnost Bontonfilm.
Pokud chcete místo formuláře na webu použít soutěžní email soutez@totalfilm,cz – nezapomeňte do předmětu uvést „Dej mi své jméno″.
Při zpracování osobních údajů shromažďujeme osobní údaje odpovídající pouze stanovenému účelu a v rozsahu nezbytném pro naplnění kontaktování účastníka soutěže. Zpracovatelem stanovený účel, který je součástí smlouvy mezi účastníkem a zpracovatelem, je kontakt na výherce soutěže a doručení soutěžní ceny. Za tímto účelem byl stanovený rozsah údajů, uvedený v registračním formuláři, který obsahuje jméno, příjmení a email. Následně po případné výhře Totalfilm.cz doplní i adresu. Po ukončení soutěže se údaje likvidují a nejsou poskytovány třetím stranám ani marketingově využity.