Přivolej Batmana baterkou! (Letní Batman soutěž)

Ohlášený Batman film je zatím u ledu díky nechuti Bena Afflecka pokračovat. Tak si aspoň čekání na další netopýří sólovku zkrátíme další srpnovou soutěží. V rámci kolekce FanStyle Magic Box jsou k dostání mimo jiné i batmaní věci. Dnes budeme hrát o baterku, batoh a gumovou kachničku. 

Pokud vyhrajete baterku, můžete zavolat Batmana posvícením jeho znaku na zeď nebo jakýkoli povrch. S gumovou Batman kachničkou si užijete zábavu ve vaně. A všechno to můžete schovat do stylového netopýřího batohu. Za 14 dní svou kolekci můžete doplnit v soutěži o snídaňový Batman set, zápisník, měnící hrnek a peněženku.


SOUTĚŽ probíhá od 10. srpna do 18. srpna 2018. Dodavatelem cen do soutěže je společnost Magic Box.
Pokud chcete místo formuláře na webu použít soutěžní email soutez@totalfilm,cz – nezapomeňte do předmětu uvést „Batman Fan Style″.
Při zpracování osobních údajů shromažďujeme osobní údaje odpovídající pouze stanovenému účelu a v rozsahu nezbytném pro naplnění kontaktování účastníka soutěže. Zpracovatelem stanovený účel, který je součástí smlouvy mezi účastníkem a zpracovatelem, je kontakt na výherce soutěže a doručení soutěžní ceny. Za tímto účelem byl stanovený rozsah údajů, uvedený v registračním formuláři, který obsahuje jméno, příjmení a email. Následně po případné výhře Totalfilm.cz doplní i adresu. Po ukončení soutěže se údaje likvidují a nejsou poskytovány třetím stranám ani marketingově využity.

(Komerční prezentace)