Soutěž o fantasy Cesta za králem Trollů – natáčelo se v Česku

Adaptace klasické norské pohádky Cesta za králem Trollů vznikala mimo jiné také v Česku. Chudý farmářský synek zachraňuje za pomoci svých bratrů ztracenou princeznu. Král trollů je zlověstný a hrozivý obr z hor, který dříme ve své jeskyni a čeká na to, až se některá z princezen do svých osmnáctých narozenin nestihne provdat, aby ji mohl lapit a sníst. Soutěžíme o DVD s filmem od Bontonfilmu Hlavní roli mladého Espena (Vebjørn Enger) v českém znění namluvil Zdeněk Piškula.

39 natáčecích dnů strávili norští filmaři v České republice. Točilo se na Křivoklátě, v bývalém vojenském újezdě v Brdech, v lomu Amerika, na Děčínskem Sněžníku, u Dolského mlýna (u soutěsek v Hřensku), v Barrandovských atelierech a Prachovských skalách. Ve filmu si zahráli i čeští herci.

Režisér Mikkel Brænne Sandemose charakter filmu přibližuje slovy: “V průběhu výpravy za záchranou princezny Kristin se postava Espena úplně změní. Při psaní scénáře jsme se inspirovali postavami Bilba z filmu Hobit a Froda z Pána prstenů. S Espenem mají mnoho společného. Nejen to, že jsou ve věku mezi mládím a dospělostí, ale všichni tři se vydávají na cesty, které z nich stvoří velké hrdiny. A především pro ně platí, že jejich úspěch není jen šťastnou náhodou, ale musí se o něj sami zasloužit.“

Soutěž o 3x DVD s filmem Cesta za králem Trollů

SOUTĚŽ probíhá od 13. srpna do 21. srpna 2018. Dodavatelem cen do soutěže je společnost Bontonfilm.
Pokud chcete místo formuláře na webu použít soutěžní email soutez@totalfilm,cz – nezapomeňte do předmětu uvést „Cesta za králem Trollů″.
Při zpracování osobních údajů shromažďujeme osobní údaje odpovídající pouze stanovenému účelu a v rozsahu nezbytném pro naplnění kontaktování účastníka soutěže. Zpracovatelem stanovený účel, který je součástí smlouvy mezi účastníkem a zpracovatelem, je kontakt na výherce soutěže a doručení soutěžní ceny. Za tímto účelem byl stanovený rozsah údajů, uvedený v registračním formuláři, který obsahuje jméno, příjmení a email. Následně po případné výhře Totalfilm.cz doplní i adresu. Po ukončení soutěže se údaje likvidují a nejsou poskytovány třetím stranám ani marketingově využity.