Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

TRANSFORMERS JEDNA - DABOVANÝ TRAILER NA NAŠEM KANÁLE DNES V 16:30.

Star Wars: Epizoda IX se dnes začíná natáčet – i v ní se objeví Carrie Fischer

Star Wars: Epizoda IX se právě dnes začne natáčet v londýnských Pinewood Studios. V rukou ji má opět J. J. Abrams, který napsal scénář spolu s Chrisem Terriotem. Film se objeví v českých kinech 19. prosince 2019. Ve filmu se opět objeví i zesnulá legenda Carrie Fischerová. Stane se tak díky použití nezveřejněných záběrů z předchozí epizody.

Carrie Fisher v posledním díle Star Wars: Síla se probouzí

Vrací se i Daisy Ridley, Adam Driver, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson, Kelly Marie Tran, Joonas Suotamo a Billie Lourd. Nováčky v obsazení epizody IX jsou Naomi Ackie a Richard E. Grant, ke kterým se připojí veteráni hvězdných válek Mark Hamill, Anthony Daniels a Billy Dee Williams, který si opět střihne Landa Calrissiana.

Carrie Fisherová se tedy ve filmu znovu objeví jako princezna Leia. „Všichni jsme milovali Carrie Fisherovou,“ říká Abrams. „Najít skutečně uspokojivý závěr ságy Skywalkerů bez ní? To by nešlo. S podporou a požehnáním od její dcery Billie, jsme našli způsob, jak uctít Carrie a její roli v epizodě IX díky dosud neuveřejněným záběrům, které jsme natočili v rámci produkce epizody VII.“

-red-
zdroj: Disney, Falcon © 2018

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast