Avengers: Infinity War je na videu (soutěž o Blu-ray)

Tak jsme se dočkali a můžeme si pustit epické vyvrcholení jedné fáze marveláckého univerza i doma. Magic Box vydal právě Avengers: Infinity War na DVD a Blu-ray. Tři z vás mohou díky distributorovi vyhrát Blu-ray s filmem a čepici Avengers.

Psát něco o tomto filmu, který většina fanoušků už dávno viděla je celkem zbytečné. Ale přesto: Avengers: Infinity War je výtečně zvládnutým spektáklem, který nemá v kontextu všech dřívějších realizovaných filmů v rámci MCU obdoby. V dějinách kinematografie je to raritní událost a zdá se, že Marvel má další kroky promyšlené na pěknou řádku let dopředu. Pokud jsme Black Panthera považovali za jeden z nejvycizelovanějších marveláckých filmů, Infinity War je prostě obří událost, natočená podle skvělého scénáře.

Příběh je vlastně docela prostý. Ale kvůli němu se Infinity War nestane zřejmě nejvýdělečnějším filmem roku. Bude to kvůli něčemu jinému. Marvelu se totiž podařilo vytvořit svým postavám doslova kult osobnosti. Přestože je vyvrcholení první MCU dekády ve finále velmi temný a smutný film, tento pocit z něj budete mít až na úplném závěru stopáže.
Předchozích přibližně 120 minut je nabitých neutuchající akcí, která svůj vrchol nachází ve Wakandě. Je tu i opět skvěle napsané hláškování a poměrně velká porce povedených vtipů. Ať už to je pohrdavé špičkování mezi Strangem a Starkem nebo dětinské chování Star-Lorda v přítomnosti božského Thora.
Navíc režisérům Russoovým se vše podařilo uhlídat. Nic nechybí ani nepřebývá.

Na Blu-ray disku najdete kromě filmu ve vysokém rozlišení také krátké filmy, vystřižené scény. komentář režisérů a další bonusy.

Soutěž o 3x Blu-ray a čepice

SOUTĚŽ probíhá od 8. do 19. září 2018. Dodavatelem cen do soutěže je společnost Magic Box.
Pokud chcete místo formuláře na webu použít soutěžní email soutez@totalfilm,cz – nezapomeňte do předmětu uvést „Avengers Infinity War″.
Při zpracování osobních údajů shromažďujeme osobní údaje odpovídající pouze stanovenému účelu a v rozsahu nezbytném pro naplnění kontaktování účastníka soutěže. Zpracovatelem stanovený účel, který je součástí smlouvy mezi účastníkem a zpracovatelem, je kontakt na výherce soutěže a doručení soutěžní ceny. Za tímto účelem byl stanovený rozsah údajů, uvedený v registračním formuláři, který obsahuje jméno, příjmení a email. Následně po případné výhře Totalfilm.cz doplní i adresu. Po ukončení soutěže se údaje likvidují a nejsou poskytovány třetím stranám ani marketingově využity.