Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

VÍTÁME VÁS NA NAŠEM NOVÉM WEBU. VĚŘÍME, ŽE SE VÁM TU BUDE LÍBIT.

První člověk má nový a ještě lepší trailer (video)

Další trailer má První muž – nový film Damiena Chazella, který byl premiérově představen na benátském filmovém festivalu. Tam také vzbudil první nadšené ohlasy. Na jednom se recenzenti shodli – jedná se o plnokrevný snímek, kvalitní filmařinu a staromódní filmový epos v tom nejlepším smyslu slova. Na oběžnou dráhu v příběhu slavného kosmonauta Neila Armstronga vysílá režisér Ryana Goslinga. Podívejte se na nový trailer a český plakát.

Nový trailer napovídá, že může jít o skvělou kombinaci intimního dramatu i akční a napínavou záležitost. To ostatně zmiňují i první recenze. Jakoby se je nový trailer snažil potvrdit.
Na světových serverech se objevily v podstatě pouze pochvalné recenze. Projekt má vzhledem k osobě režiséra i dalšímu obsazení (Claire Foy, Corey Stoll, Cory Michael Smith a Jason Clarke) našlápnuto k filmovým cenám už od začátku. Chazelle i scenárista Josh Singer jsou potencionální zlatí hoši, kteří na nejvyšší mety v uplynulých letech už dosáhli. A evidentně se jim to povede i teď.

První dojmy od světových recenzentů zde

Film vypráví o zásadních událostech ze života astronauta mezi lety 1961 až 1969.
Do kin i na oběžnou dráhu vejde První člověk 11. října.

-red-
video: CinemArt © 2018

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast