Šok: Andy Whitfield zemřel na leukémii, bylo mu 39.

Hvězda seriálu Spartakus: Krev a písek herec Andy Whitfield podlehl ve svých 39 letech zákeřné rakovině. Herci byla nemoc diagnostikována v březnu 2010. Následně se začal léčit na Novém Zélandu a po dvou měsících byla nemoc zažehnána. Bohužel v září téhož roku byla zpět.

Andy Whitfield

Zdrcující zprávu potvrdila rodina v tiskovém prohlášení. Andy podlehl v neděli ráno leukémii. Poslední minuty života strávil manželce Vashti v náručí. Herec, který se narodil ve Walesu a v roce 1999 se odstěhoval do Austrálie, bojoval s nemocí 18 měsíců. Nakonec nepomohlo ani ozařování a další léčba.

Jeho manželka Vashti vydala emotivní prohlášení ve kterém děkuje za podporu všech fanoušků. “V krásné slunečné ráno v Sydney, obklopen svou rodinou, v náručí své milující manželky, náš krásný mladý válečník Andy Whitfield prohrál osmnáctiměsíční boj s rakovinou. Odešel v míru a obklopen láskou. Děkujeme všem jeho fanouškům, kteří ho podporovali a měli ho rádi. Budeme na něj vzpomínat jako na inspirujícího, odvážného a něžného člověka, otce a manžela.”

V druhé řadě Spartaka, kterou jako tu první uvidíme opět na HBO nahradil Andyho Liam McIntyre.

Článek jsme oštítkovali takto:
  1. […] potýkala ve svém průběhu i s jednou velmi smutnou událostí. Před natáčením druhé řady zemřel na rakovinu hlavní představitel Andy Whitfield. S jeho návratem do seriálu se ale počítalo. V mezičase, než se Andy uzdraví vznikl prequel […]

    Reagovat na tento komentář

Napište nám co si myslíte

Nebojte, Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.