Radcliffe: V době natáčení Harryho Pottera jsem byl permanentně opilý

Britský herec Daniel Radcliffe byl jen krok od toho, aby se stal alkoholikem. Přiznal to v rozhovoru pro časopis HEAT. Jednu dobu prý pil každý večer a na natáčení HP chodil ještě s opicí opilý. Přiznal také, že má zřejmě velký sklon k závislostem. “Bylo to špatné, nechci zacházet do detailů, ale pil jsem každý den,” vypráví představitel spravedlivého čarodějnického učně.

“Nikdy jsem ale nepil přímo na natáčení, to přísahám!”, dodal, že by ale mohl ukázat několik scén, kde byl úplně mimo. Má v nich prý úplně mrtvé oči.
Radcliffe se rozhovořil i o své přítelkyni, asistentce produkce. Prohlásil, že je pro něj příliš dobrá a že si ji nezaslouží.

Daniel s přítelkyní (Foto: THE SUN)

V únoru přijde do kin nový Radcliffův film, horor Žena v černém, o kterém jsme už psali.
Závěrem dodejme, že tímto hercovým přiznáním nabírá na síle absurdita někdejší rozhodnutí jeho rodičů. Před lety se měl další díl Harryho Pottera z části natáčet na pražském Barrandově. Právě rodiče to produkci zatrhli. Slyšeli prý o Praze, že sem jezdí britští mladíci a oddávají se tu velmi bujarému nočnímu životu. Zdá se ale, že si totéž Daniel Radcliffe dokázal užít i doma v Londýně.

připravil (AK) s použitím materiálu HEAT MAGAZINE

čtěte také:

Článek jsme oštítkovali takto:

Napište nám co si myslíte

Nebojte, Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.