Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

VÍTEJTE NA NAŠEM NOVÉM WEBU. DOUFÁME, ŽE SE VÁM TU BUDE LÍBIT.

Filmové premiéry od 26. července

Premiérový čtvrtek tentokrát plně ovládne jeden z nejočekávanejších filmů roku, už tolikrát, zejména v posledních dnech diskutovaný TEMNÝ RYTÍŘ POVSTAL. Hořkosladká komedie nasáklá skotskou Whiskey se jmenuje ANDĚLSKÝ PODÍL. Příjemnou zábavu.

TEMNÝ RYTÍŘ POVSTAL (USA, 2012)

Je tomu již osm let, co se Batman vytratil do noci, čímž se tak z hrdiny změnil v uprchlíka. Tím, že za něj padla vina za smrt Harveyho Denta, obětoval temný rytíř všechno pro to, co společně s komisařem Gordonem považoval za vyšší dobro. A na čas tato lež skutečně zabírala, když byla kriminální aktivita v Gothamu rozdrcena silou Dentova odkazu.

Temný rytíř povstal (Foto: Warner Bros)

Všechno se ale mění s příchodem prohnané zlodějky a jejích tajemných zájmů. Avšak ještě daleko nebezpečnější je nástup Banea, maskovaného teroristy, jehož nelítostný plán proti Gothamu vyžene Bruce z jeho dobrovolného exilu. Avšak ani pokud si znovu nasadí svou masku a temnou kápi, nemusí jeho síly proti Baneovi stačit.

Recenze TEMNÝ RYTÍŘ POVSTAL zde

Temný rytíř povstal
The Dark Knight Rises

Akční / Krimi / Drama / Thriller
USA / Velká Británie, 2012, 164 min
Režie: Christopher Nolan
Hudba: Hans Zimmer
Hrají: Christian Bale, Morgan Freeman, Gary Oldman, Michael Caine, Tom Hardy, Anne Hathaway, Joseph Gordon-Levitt, Marion Cotillard, Juno Temple, Nestor Carbonell, Matthew Modine, Joey King, Brett Cullen, Tom Conti, Chris Ellis, Christopher Judge, Daniel Sunjata, Reggie Lee, Jillian Armenante, Jason Yee, Aidan Gillen, Liam Neeson

ANDĚLSKÝ PODÍL (VB, FRA, ITA, 2012)

Hořkosladká komedie nasáklá skotskou whisky. Robbiemu je něco málo přes dvacet let, nemá práci, se svou přítelkyní Leonie čeká syna, za napadení jiného mladíka je odsouzen k veřejným pracím. A k tomu všemu ho ještě rodina jeho přítelkyně vůbec nemá v lásce. V téhle situaci najde Robbie naději tam, kde by ji nejmíň čekal – ve skotské whisky.

Andělský podíl (Foto: Aerofilms)

Když si Robbie odpracovává svůj trest, seznámí se s partičkou povedených existencí v čele s Rhinem, kleptomankou Mo a neodolatelně tupým Albertem. Vedoucí této pracovní skupiny Harry má vášeň pro whisky, a když celou partu vezme na degustaci tohoto ušlechtilého nápoje, objeví v sobě Robbie talent pro rozpoznávání těch nejjemnějších chutí. A když se navíc dozví, že se chystá aukce náhodně objeveného soudku té nejlepší whisky na světě, vycítí Robbie příležitost, jak zabezpečit sebe a svoji rodinu jednou provždy.

Andělský podíl
The Angels‘ Share

Komedie / Drama
Velká Británie / Francie / Belgie / Itálie, 2012, 106 min
Režie: Ken Loach
Hrají: Paul Brannigan, Gary Maitland, William Ruane, Roger Allam, Jasmin Riggins, Siobhan Reilly

připravili: Totalfilm.cz, Warner Bros, Aerofilms © 2012

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast