Česká televize v září odvysílá nové díly SANITKY (video)

Česká televize představila seriál Sanitka 2. Ten uvede jako stěžejní pořad podzimního schématu v září. Nová řada populárního seriálu naváže na legendární sérii, kterou ČT reprízuje přes léto. Nová řada se divákům představí ve třinácti dílech jako samostatný příběh. V Sanitce 2, kterou režíruje Filip Renč, se objeví postavy z původní řady seriálu i postavy nové.

Herci druhé řady Sanitky s režisérem

Herci druhé řady Sanitky s režisérem

V Sanitce 2 se objeví postavy z původní řady seriálu i řada postav nových. Diváci se opět setkají s doktorem Janderou (Jaromír Hanzlík), dále s jeho první manželkou Eliškou (Zlata Adamovská), Janderovým bratrem Jardou (Tomáš Juřička), jeho ženou Alžbětou (Ivana Andrlová), emigrantem doktorem Mádrem (Petr Kostka), doktorem Karlíkem (Svatopluk Skopal), nejrychlejším řidičem na záchrance Fandou Beznoskou (Pavel Zedníček) a nezapomenutelným Korejsem (Jiří Srstka).

Rolí nových postav se v seriálu ujímají Dagmar Havlová, Jiřina Bohdalová, Jiří Dvořák, Marek Vašut, Jan Budař, Jiří Lábus, Vladimír Javorský, Jaromír Dulava, Jitka Schneiderová, Michal Dlouhý, Václav Jiráček a další.

„Síla původního seriálu byla ve své době ohromující. Byl to první seriál natáčený výhradně v exteriérech s akčními prvky a v té době s nevídanou výpravou. Popularitu si udržel i díky tomu, že je autentický a lidský. Sanitka 2 má ambici být podobným milníkem v české seriálové tvorbě. Výpravou, hereckým obsazením a akčností je zase něčím, co v Česku zatím nikdy natočeno nebylo,“ říká Milan Fridrich, ředitel programu ČT.

připravil: totalfilm.cz
foto/video: Česká televize © 2013

Napište nám co si myslíte

Nebojte, Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.