Seriálový hit ARROW od neděle na Fandovi

Na české obrazovky se konečně dostává jeden z největších seriálových hitů současnosti. První řada temného amerického seriálu ARROW začíná tuto neděli na Fandovi. Postava milionáře Olivera Queena už se objevila i ve Smallville. V Arrow ji nově ztvárňuje kanadský herec Stephen Amell. Celou první řadu už jsme viděli a její recenzi vám přineseme ještě tuto neděli.

arrow-header-1

Pro tohoto rodáka z Toronta je ARROW jeho doposud největší hereckou příležitostí. V televizi už se objevil například v seriálech ReGenesis, Upíří deníky, v novém zpracování Beverly Hills nazvaném pouze 90210 a zahrál si i v Kriminálkách Miami a Las Vegas.

Arrow (foto: archiv)

Arrow (foto: archiv)

Seriál Arrow je založený na komiksu Green Arrow. Příběh sleduje osudy milionářského synka Olivera Queena. Ten byl oficiálně prohlášený za mrtvého, ale ve skutečnosti jako jediný přežil ztroskotání rodinné jachty někde v Pacifiku. ¨

Po pěti letech nedobrovolného pobytu na opuštěném ostrově je nalezen rybářskou lodí a vrací se ke své rodině do Starling City, kde začíná žít dvojí život.

Arrow (foto: archiv)

Arrow (foto: archiv)

Ve dne je bohatým dědicem a zhýralým playboyem, pod rouškou noci se však vydává jako maskovaný hrdina bojovat se zkaženou společností, zločinem a nespravedlností. Vsadí na svou nejlepší schopnost – lukostřelbu. Jeho luk a šíp se stanou smrtelnou zbraní a jeho činy z něj udělají strážného anděla Starling City.

Arrow (foto: archiv)

Arrow (foto: archiv)

První řada, kterou začne Fanda vysílat měla v USA premiéru loni na podzim. V těchto dnech se ve Státech vysílá premiéra druhé série.

První díl odvysílá fanda_tv v neděli 20. 10. od 21:00. Další pokračování seriálu Arrow diváci budou moci sledovat vždy v sobotu a v neděli ve 21:00.

ARROW TIT

připravil: totalfilm.cz, -MS-
zdroj: CME

 

Článek jsme oštítkovali takto:

Napište nám co si myslíte

Nebojte, Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.