Menu: Šokující dobroty od Ralpha Fiennese v honosné ostrovní restauraci (teaser)

Jídlo sice ještě není hotové, ale je čas na první předkrm! Je tu první teaser trailer nového filmu Menu s Anyou Taylor-Joy v hlavní roli, na náhledovce videa ale uvidíte Ralpha Fiennese, šéfkuchaře v honosné ostrovní restauraci, kam se hlavní hrdinka vydává se svým přítelem v podání Nicholase Houlta. Místní šéfkuchař ale do meníčka zařadí několik šokujících překvapení.

Další podrobnosti k ději jsou zatím drženy pod pokličkou, ale díky videu můžeme o chystaném filmu alespoň vytušit pár detailů. Od jedné z žen se v teaseru dozvíme, že jí oceán, ale první záběry dávají tušit, že to nebude všechno. Číhá tu totiž nějaký hodně skrytý, zato pořádný problém…

Režisér Mark Mylod má za sebou poměrně zajímavou zejména seriálovou režijní kariéru, (Boj o moc, Hra o trůny, Aféra, Bylo – nebylo, Vincentův svět, Shameless) takže se zdá, že by látku mohl mít pod kontrolou.

Kdy se film přesně podívá do českých kin zatím není jasné, v Americe by měl mít premiéru na podzim. V Česku zatím víme, že do kin snímek uvede Falcon, datum upřesníme později.

-red-
foto/video: Falcon, Searchlight © 2022