Soutěž o DVD s filmem Vejška

Slíbená soutěž o letošní novinku Tomáše Vorla je tady. Pokračování Gymplu sklidilo v kinech slušný ohlas a značnou pozornost vzbudily další osudy Kolmana a Kocourka i na sociálních sítích. Na našem YouTube kanále patří videa k Vejšce k nejsledovanějším v tomto roce. Společně s Bontonfilmem jsme pro vás připravili soutěž o 3 DVD s Vejškou.Vejska FB Cover 851x315

Nekonformní režisér Tomáš Vorel má vlastní a dobře identifikovatelný podpis ve všem co dělá a umí svým filmům vtisknout neopakovatelnou atmosféru, která je velmi přitažlivá. Ať už se na plátně děje cokoliv. Další zásadní věcí je chytrý kalkul. Obklopit se lidmi, kteří jsou hvězdami svých oborů.Bontonfilm_web Známý writer Pasta Oner jako spoluautor scénáře nebo dobře fungující „Sklepáci“. Železné filmové pravidlo o špatných pokračováních tentokrát neplatí. Už Gympl působil jako zjevení. Ale výrazná stylizace mu přes velký úspěch v kinech trochu svírala nůžky v širokém spektru diváctva. Vejška tyto nůžky rozevírá doširoka a je dospělejší, zábavnější a realističtější. Tyto přívlastky filmu dávají i sami tvůrci a není to tentokrát jen PR výkřik samochvály. Je to pravda. (Naše recenze zde)

Vejška před časem vyšla na DVD a chystá se i na Blu-ray. Nosič vychází také v jednom balení s předchozím Gymplem. V prodeji je i velká Kolekce filmů Tomáše Vorla na DVD, které se brzy podíváme na zoubek.

Soutěž o 3 DVD s filmem Vejška

Soutěž pořádá Totalfilm.cz, dodavatelem cen je Bontonfilm, a.s.

Pravidla soutěže Vejška
číslo soutěže: 31-2014
Ceny do soutěže věnovala společnost Bontonfilm.
Soutěž probíhá od 27. listopadu do 11. prosince 2014 včetně.
Každý soutěžící smí do soutěže zaslat pouze jeden email se správnými odpověďmi nebo místo emailu použít formulář na webu. Pokud pořadatel zjistí, že soutěžící toto pravidlo obchází, vyloučí ho ze slosování. Pokud budete odpovídat na email soutez@totalfilm.cz, uveďte do předmětu zprávy: Vejška.
Výherce oznámíme zde, na našich sociálních sítích a bude vyrozuměn emailem či telefonicky neprodleně po ukončení soutěže.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz