Vyhrajte vstupenky na fantasy koncert Filmharmonie

Už jen týden dělí natěšené posluchače filmové hudby od dalších večerů ze série populárních koncertů filmové hudby. Filmová filharmonie tentokrát vybírala nejznámější symfonické hity z žánru fantasy. Oba koncerty (Praha – 14. listopadu a Hradec Králové – 15. listopadu) povede japonský dirigent Chuhei Iwasaki. V programu listopadových koncertů najdete hudbu z filmů Mumie, King Kong, Pán prstenů, Hobit, Harry Potter, Avatar, Piráti z Karibiku a další notoricky známé melodie z populárních filmových titulů.

filmharmonie

Soutěž o vstupenky na oba koncerty

Spolu s Filmovou filharmonií pro vás máme dvě vstupenky na pražský koncert a čtyři vstupenky na koncert v Hradci Králové. Stačí jen odpovědět na soutěžní otázku a držet si palce! (Soutěž trvá od 7. listopadu do 11. listopadu)

Správná odpověď – Hlavní téma Harryho Pottera napsal John Williams

Výherci vstupenek na koncert Filmharmonie:
Praha (14. 11.): M. Dosbaba
Hradec Králové (15. 11.): J. Bělohlávek, T. Kučková
Gratulujeme! Podívejte se do svých emailových schránek!

Filmová filharmonie (foto: totalfilm.cz)

Filmová filharmonie (foto: totalfilm.cz)

Dubnový koncert Western night zaznamenal velký divácký ohlas. Koncert otevírala The Cowboys Overture od Johna Williamse. Slyšeli jsme i hudbu z animáku Pocahontas nebo Tance s vlky, známé skladby z Tenkrát na západě a Hodný, zlý a ošklivý od Ennia Morriconeho. Diváci přijali hudebníky i dirigenta s nadšením. Po přestávce celý orchestr svlékl tradiční formální oblečení a vrátil se do koncertního sálu ve stylových kostýmech, aby zahráli druhou polovinu programu.

Koncert filmové hudby – Fantasy večer
Praha – 14. listopadu – sál pražské konzervatoře
Hradec Králové – 15. listopadu – Filharmonie Hradec Králové
Vstupenky k dostání v síti Ticketpro
více informací na www.filmharmonie.cz

připravil: AC, totalfilm.cz

Pravidla soutěže Vyhrajte vstupenky na fantasy večer FF
číslo soutěže: 29-2014
Ceny do soutěže věnovala společnost Filmová filharmonie.
Soutěž probíhá od 7. listopadu do 11. listopadu 2014 včetně.
Každý soutěžící smí do soutěže zaslat pouze jeden email se správnými odpověďmi nebo místo emailu použít formulář na webu. Pokud pořadatel zjistí, že soutěžící toto pravidlo obchází, vyloučí ho ze slosování. Pokud budete odpovídat na email soutez@totalfilm.cz, uveďte do předmětu zprávy: Filmharmonie.
Výherce oznámíme zde, na našich sociálních sítích a bude vyrozuměn emailem či telefonicky neprodleně po ukončení soutěže.