Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Paparazzi | Mark Wahlberg ve formě

Nejnovější obrázky z placu natáčení Wahlbergova nového filmu PAIN AND GAIN v Miami. 40 letý herec se stále udržuje ve formě. Kdysi dělal modela v kampani spodního prádla Calvin Klein. Evidentně se za sebe nemusí stydět ani po 20 letech od této kampaně.
Podívejte se dámy, jak mu to ve spodním prádle sluší…

Svůj debut si MARK WAHLBERG odbyl v roce 1993 v televizním filmu The Substitute, na stříbrném plátně se poprvé objevil o rok později ve filmu Vzbuďte se, vojáci! s Dannym DeVito. Pozornost kritiky si vysloužil rolí Mickeyho ve filmu Basketbalový deník v roce 1995.

Pozitivní hodnocení získal za filmy Hříšné nociTři královéDokonalá bouřeLoupež po italsku a Čtyři bratři. Wahlberg měl původně hrát roli Linuse Caldwella ve filmu Dannyho parťáci, ale nahradil ho Matt Damon, se kterým si později zahrál ve filmu Skrytá identita. Měl hrát také původně s Joaquinem Phoenixem ve filmu Zkrocená hora, ale Wahlberg nechtěl hrát sexuální scény ve filmu, a tak jeho roli získal Jake Gyllenhaal, Phoenixe zase nahradil Heath Ledger.

Za již zmíněný film Martina Scorseseho Skrytá identita byl Wahlberg nominován na Oscara i Zlatý glóbus. S Phoenixem, se kterým měl hrát ve Zkrocené hoře, se objevil v roce 2007 ve filmu Noc patří nám. V roce 2008 se objevil ve filmu M. Night Shyamalana Stalo se. V roce 2009 ztvárnil roli otce ve filmu Petera Jacksona Pevné pouto.

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast