Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Filmové premiéry od 31. května

Do kin se vrací MUŽI V ČERNÉM, tentokrát už ve třetím pokračování, jde o život agenta K a záchranu světa, setkáte se také s mladším alter egem agenta K, SNĚHURKA A LOVEC je výpravná a dobrodružná fantasy, která asi nejvíc odpovídá původní předloze bratří Grimmů, kina nabídnou i novou českou rodinnou komedii TADY HLÍDÁM JÁ nebo americkou romantickou komedii 2 DNY V NEW YORKU, která je pokračováním filmu Dva dny v Paříži. Příjemnou zábavu!

MUŽI V ČERNÉM (USA, 2012)

Ve filmu Muži v černém 3 jsou známí agenti J (Will Smith) a K (Tommy Lee Jones) zpět… A opět včas. J během svého patnáctiletého fungování v agentuře Muži v černém viděl spoustu nevysvětlitelných věcí, ale nic – ani mimozemšťané – ho nedokáže tak zmást jako jeho sarkastický tajnůstkářský partner.

MIB 3 (Falcon)

Ale když je život agenta K i osud planety Země v ohrožení, musí agent J cestovat v čase zpět do minulosti, aby dal vše do pořádku. J zjistí, že existují tajemství vesmíru, o kterých mu K nikdy neřekl. A ona tajemství budou odhalena, když se v minulosti spojí s mladým agentem K (Josh Brolin), aby zachránil svého partnera, agenturu a budoucnost lidstva.

Muži v černém 3 (Men in Black III)
Komedie / Sci-Fi / Akční
USA, 2012, 104 min
Režie: Barry Sonnenfeld
Hudba: Danny Elfman
Hrají: Will Smith, Tommy Lee Jones, Jemaine Clement, Josh Brolin, Lady Gaga, Emma Thompson, Alice Eve, Kevin Covais, Rip Torn, Nicole Scherzinger, Mike Pyle, Justin Bieber, Tim Burton

SNĚHURKA A LOVEC (USA, 2012)

Mocná čarodějnice Ravenna (Charlize Theron) se lstí vetřela do přízně krále prosperující a mocné říše, který z ní záhy udělá královnu a pak zemře. Ravenně ale podle proroctví kouzelného zrcadla stojí ve štěstí nevlastní dcera Sněhurka (Kristen Stewart) a posedlost vlastní krásou, kterou by si ráda uchovala navěky. Všechny problémy by vyřešila Sněhurčina smrt, jenže dívka právě uprchla z domácího vězení do Temného lesa, odkud se ještě nikdo živý nevrátil.

Sněhurka a lovec (Bontonfilm)

Ale královna potřebuje mít jistotu, a tak si najme odvážného lovce (Chris Hemsworth), který dostane za úkol ji vystopovat a přivést zpátky. Jeho sebevražednou misi komplikují nejen podivuhodní obyvatelé, kteří les obývají, ale také to, že Sněhurka není jen tak obyčejná holka. Klidu na práci lovci nepřidává ani statečný princ (Sam Claflin), jenž pro ni má slabost už od dětství, a hlavně partička sedmi trpaslíků, kteří sice nejsou tak roztomilí jako Prófa a Stydlín, zato se umí náramně ohánět se sekyrou a vědí, že se Sněhurkou jim svitla naděje na záchranu temnotou zmítané říše.

Sněhurka a lovec (Snow White and the Huntsman)
Dobrodružný / Fantasy / Akční / Drama
USA, 2012, 126 min
Režie: Rupert Sanders
Hudba: James Newton Howard
Hrají: Kristen Stewart, Charlize Theron, Chris Hemsworth, Ian McShane, Bob Hoskins, Sam Spruell, Toby Jones, Eddie Marsan, Ray Winstone, Nick Frost, Sam Claflin, Lily Cole, Dave Legeno, Vincent Regan, Rachael Stirling, Izzy Meikle-Small, Noah Huntley, Mark Wingett

TADY HLÍDÁM JÁ (ČESKO, 2012)


Úspěšný chemik je donucen vrátit poukazy na svatební cestu do Řecka. Jeho nastávající totiž pořídila svojí hyperaktivní dcerce přes jeho nesouhlas psa. Celá rodina se díky spiknutí holčičky a psa ocitne na prázdninách uprostřed šumavské „divočiny“.Zpočátku vypadá alternativní dovolená idylicky. Veškeré plány ambiciozního otce i starostlivé matky berou postupně za své ve chvíli, když dcerka se psem potkají někoho, kdo jim rozumí.

Tady hlídám já (Bioscop)

A ten má v penzionu, kde rodina bydlí, své kamarády. Mamince i jejímu snoubenci připadají ti lidé samozřejmě trochu praštění. Holčičce i psovi ale naprosto vyhovují. Život plný omezení a povinností, který doposud holčička vedla, začíná být minulostí. Nikdo z dospělých, který se ocitne v jejich blízkosti, si nemůže být jistý tím, že se mu nezmění život. Ať chce nebo nechce.

Tady hlídám Já
Komedie / Rodinný
Česko, 2012, 110 min
Režie: Juraj Šajmovič ml.
Hrají: Lukáš Vaculík, Jitka Ježková, Vladimír Javorský, Veronika Divišová, Simona Stašová, Pavel Nový, Iva Pazderková, Lukáš Latinák, Klára Jandová, Ester Kočičková, Matouš Ruml

2 DNY V NEW YORKU (USA, 2011)

Mingus (Chris Rock) se živí jako redaktor a rozhlasový moderátor, jeho francouzská přítelkyně Marion Dupré (Julie Delpy) se pokouší prosadit jako fotografka. Vedou celkem poklidný život ve svém newyorském bytě s nevychovanou kočkou a svými dvěma dětmi z předchozích vztahů – dokud ovšem nepřiletí na návštěvu Marionin žoviální, výstřední tatínek Jeannot (Albert Delpy) a její nadržená sestra Rose (Alexia Landeau).

2 Dny v New Yorku (EEAP)

Dva dny s energickými francouzskými příbuznými stupňuje v peklo na zemi i Rosin nesnesitelný přítel Manu (Alex Nahon), který se nijak nerozpakuje narušit rodinnou pohodu své bývalé lásky Marion. Té situaci komplikuje i skutečnost, že právě chystá vernisáž první výstavu svých fotografií, reflektujících její dosavadní soukromý život. Trojice hlučných vetřelců ovšem postrádá zábrany a nezná žádné hranice, pokud jde o jídlo, sex a o kritiku všeho amerického s výjimkou „socialisty“ Baracka Obamy. Vztah Marion a Minguse je vystavený náročné zkoušce. Jak to s nimi dopadne, když Francouzi podnikli invazi do New Yorku?

2 dny v New Yorku (2 Days in New York)
Komedie
USA, 2011, 91 min
Režie: Julie Delpy
Hrají: Chris Rock, Julie Delpy, Dylan Baker, Malinda Williams, Emily Wagner, Albert Delpy, Alex Manette, Alexia Landeau, Alexandre Nahon

Licence Creative Commons
Filmové premiéry od 31. května, jejímž autorem je Totalfilm.cz, podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Unported .

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast