Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Česká televize na festivalu ve Varech

Dnes začíná karlovarský festival. Už po čtyřicáté sedmé se Karlovy Vary stanou na 9 dní hlavním městem filmu. Představí se na něm přes 200 filmů z celého světa. I tentokrát se významným partnerem festivalu stala Česká televize. Pro festivalové návštěvníky přichystala již tradiční program. K tomu navíc připojuje novinku. Centrum České televize na Divadelním náměstí.

Letos přímo na Divadelním náměstí vybudovala televize zázemí pro setkání s fanoušky, tvůrci i partnery. Každý den pozvou fanoušky na návštěvu jednoho z pokojů, kde představí filmy, dokumenty, seriály, zpravodajství, hudbu, dětskou tvorbu, sport, techniku a co se chystá. Vše formou prezentací, workshopů a výstavy.

Domov ČT Karlovy Vary

Od pondělí do pátku pokračují i Čaje o třetí s Jolkou Krásnou, které se již tradičně konají v přízemí hotelu Thermal u Velkého sálu. Kdokoliv z návštěvníků se tak může účastnit diskuse s tvůrci českých filmů nad šálkem čaje.

Čaj o třetí (Klára Issová, Jolka Krásná) Foto: totalfilm.cz

Po celou dobu festivalu bude v rámci festivalového TV okruhu vysílat ČT Blok svých pořadů. V sálu B hotelu Thermal pak bude ukládat diváky do postelí svými Večerníčky ČT na dobrou noc.

ČT ve Varech (Večerníček s Kuřetem)

Denně od 9 do 10 před hotelem Thermal je pro zájemce o techniku připravena také jedna specialita. Komentovaná prohlídka nového HD přenosového vozu.

připravil: totalfilm.cz

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast