Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

TRANSFORMERS JEDNA - DABOVANÝ TRAILER NA NAŠEM KANÁLE DNES V 16:30.

Česká televize na festivalu ve Varech

Dnes začíná karlovarský festival. Už po čtyřicáté sedmé se Karlovy Vary stanou na 9 dní hlavním městem filmu. Představí se na něm přes 200 filmů z celého světa. I tentokrát se významným partnerem festivalu stala Česká televize. Pro festivalové návštěvníky přichystala již tradiční program. K tomu navíc připojuje novinku. Centrum České televize na Divadelním náměstí.

Letos přímo na Divadelním náměstí vybudovala televize zázemí pro setkání s fanoušky, tvůrci i partnery. Každý den pozvou fanoušky na návštěvu jednoho z pokojů, kde představí filmy, dokumenty, seriály, zpravodajství, hudbu, dětskou tvorbu, sport, techniku a co se chystá. Vše formou prezentací, workshopů a výstavy.

Domov ČT Karlovy Vary

Od pondělí do pátku pokračují i Čaje o třetí s Jolkou Krásnou, které se již tradičně konají v přízemí hotelu Thermal u Velkého sálu. Kdokoliv z návštěvníků se tak může účastnit diskuse s tvůrci českých filmů nad šálkem čaje.

Čaj o třetí (Klára Issová, Jolka Krásná) Foto: totalfilm.cz

Po celou dobu festivalu bude v rámci festivalového TV okruhu vysílat ČT Blok svých pořadů. V sálu B hotelu Thermal pak bude ukládat diváky do postelí svými Večerníčky ČT na dobrou noc.

ČT ve Varech (Večerníček s Kuřetem)

Denně od 9 do 10 před hotelem Thermal je pro zájemce o techniku připravena také jedna specialita. Komentovaná prohlídka nového HD přenosového vozu.

připravil: totalfilm.cz

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast