Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Julia Louis – Dreyfus si odnesla Emmy za VEEP

V noci na dnešek se v americkém Los Angeles udílely ceny Emmy. Nejvíce želízek v ohni měly již tradičně stanice HBO, CBS či NBC. Homeland získal Emmy v kategorii nejlepší dramatický seriál. Ocenění pro nejlepšího herce a herečku v této kategorii si odnesli i obě jeho protagonisté Damian Lewis a Claire Danesová. Soška Homelandu patří také za kameru a scénář.

Julia Louis-Dreyfus

V kategorii nejlepší komediální seriál loňské vítězství obhájila série Taková moderní rodinka. Cenu pro nejlepšího komediálního herce si odnesl Jon Cryer ze seriálu Dva a půl chlapa, který uvádí kanál CBS. Julia Louis-Dreyfus byla oceněna jako nejlepší komediální herečka v hlavní roli za seriál Veep na HBO. Cenu Emmy pro nejlepšího herce a herečku ve vedlejší roli v komediálním seriálu si odnesli Eric Stonestreet a Julie Bowen, oba ze seriálu Taková moderní rodinka. Ta bodovala i v kategorii komediální režie.
Vítězové prestižních ocenění americké Akademie televizních umění a věd (ATAS) byli vyhlášeni na galavečeru v Los Angeles, jímž provázel americký moderátor a komik Jimmy Kimmel. Julianne Moore získala cenu za roli v dramatu Prezidentské volby, které jste také mohli vidět na HBO.

Bude aktualizováno: podrobné výsledky připravujeme

připravil: totalfilm.cz a © 2012 ACADEMY OF TELEVISION ARTS & SCIENCES. ALL RIGHTS RESERVED. EMMY AND THE EMMY STATUETTE ARE THE TRADEMARK PROPERTY OF ATAS/NATAS.

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast