Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

EMMY | HBO slaví – proměnilo sedm šancí, sošku dostal i Douglas za LIBERACE!

HBO triumfovalo v noci na dnešek při udílení výročních amerických televizních cen EMMY AWARDS. Se sedmi cenami vede tabulku vítězů, dvě ceny vyhrál VEEP (Viceprezidentka) a tři sošky si odneslo drama BEHIND THE CANDELABRA (Liberace!), druhá v pořadí je stanice Showtime se čtyřmi soškami. Následují ABC a NBC (po třech cenách) a AMC a Comedy Central (dvě sošky). Rozdáno bylo včera 26 ocenění. Cenu za nejlepší dramatický seriál si odnesl Breaking Bad (Perníkový táta)

Matt Damon a Michael Douglas na udílení EMMY

Matt Damon a Michael Douglas na udílení EMMY

Michael Douglas dostal cenu za nejlepší mužský herecký výkon (LIBERACE!), film vyhrál i v kategorii film a minisérie a režii (Steven Soderbergh), cenu za komediální výkon si odnesl Jeff Bridges za HBO sitcom NEWSROOM.

Michael Douglas vzkázal svému hereckému kolegovi Mattu Damonovi: „Půlka této ceny patří tobě!“ Douglas a Damon v životopisném filmu vytvořili homosexuální dvojici.

James Cromwell si odnesl cenu za vedlejší mužský herecký výkon v American Horror Story: Asylum na stanici FX. Claire Denes zařídila další ocenění pro Showtime za hlavní roli v seriálu Homeland. Bobby Cannavale udělal HBO další radost soškou za vedlejší roli v sérii Impérium: Mafie v Atlantic city (BOARDWALK EMPIRE). Totéž přinesl této stanici i Tony Hale za Viceprezidentku (VEEP)

připravil: totalfilm.cz

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast