Křídla Vánoc mají po dvou týdnech už 100 tisíc diváků

Necelé dva týdny od premiéry, která proběhla 15. 11. (distributorem je Falcon), zhlédlo film scénáristky a režisérky Karin Babinské Křídla Vánoc přes sto tisíc diváků. Zimní příběh o splněných přáních s Richardem Krajčem, Vicou Kerekes, Jakubem Prachařem a Davidem Novotným v hlavních rolích skóruje i zdařilým soundtrackem a ústřední písní Cesta, kterou složil Krajčo pro skupinu Kryštof (je součástí alba Inzerát) a nazpíval ji společně s Tomášem Klusem.

Křídla Vánoc (foto: Falcon)

Křídla Vánoc (foto: Falcon)

„Jsem šťastná, že se lidem film líbí, oslovuje je a každý si v něm najde, co potřebuje. Děkuji jim za všechny upřímné a otevřené reakce na našem facebooku Křídel. Je to pro mě tou největší satisfakcí a moc si toho vážím,“ říká režisérka.
Píseň k filmu Cesta získala v anketě Český slavík 2013 cenu MTV videoklip roku a zvítězila coby nejoblíbenější píseň posluchačů Rádia Impuls.

V současné chvíli se blíží prodaný náklad soundtracku, který kromě všech písní z filmu obsahuje i scénickou hudbu zkomponovanou Richardem Krajčem a hlášky z filmu, dvěma tisícům, přičemž první vydaný tisíc byl vyprodán během tří dnů. Soundtrack k filmu Křídla Vánoc je také od počátku nejprodávanějším CD na Itunes.

zdroj: Helena Hejčová, tisková mluvčí filmu
foto/video: Vevo, Falcon © 2013

Článek jsme oštítkovali takto:

Napište nám co si myslíte

Nebojte, Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.