Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Křídla Vánoc mají po dvou týdnech už 100 tisíc diváků

Necelé dva týdny od premiéry, která proběhla 15. 11. (distributorem je Falcon), zhlédlo film scénáristky a režisérky Karin Babinské Křídla Vánoc přes sto tisíc diváků. Zimní příběh o splněných přáních s Richardem Krajčem, Vicou Kerekes, Jakubem Prachařem a Davidem Novotným v hlavních rolích skóruje i zdařilým soundtrackem a ústřední písní Cesta, kterou složil Krajčo pro skupinu Kryštof (je součástí alba Inzerát) a nazpíval ji společně s Tomášem Klusem.

Křídla Vánoc (foto: Falcon)

Křídla Vánoc (foto: Falcon)

„Jsem šťastná, že se lidem film líbí, oslovuje je a každý si v něm najde, co potřebuje. Děkuji jim za všechny upřímné a otevřené reakce na našem facebooku Křídel. Je to pro mě tou největší satisfakcí a moc si toho vážím,“ říká režisérka.
Píseň k filmu Cesta získala v anketě Český slavík 2013 cenu MTV videoklip roku a zvítězila coby nejoblíbenější píseň posluchačů Rádia Impuls.

V současné chvíli se blíží prodaný náklad soundtracku, který kromě všech písní z filmu obsahuje i scénickou hudbu zkomponovanou Richardem Krajčem a hlášky z filmu, dvěma tisícům, přičemž první vydaný tisíc byl vyprodán během tří dnů. Soundtrack k filmu Křídla Vánoc je také od počátku nejprodávanějším CD na Itunes.

zdroj: Helena Hejčová, tisková mluvčí filmu
foto/video: Vevo, Falcon © 2013

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast