Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: AKREDITACE A BALÍČKY VSTUPŮ NA VÍKEND JSOU VYPRODÁNY. NA DOPROVODNÝ PROGRAM SE ALE DOSTANETE.

Star Wars: Epizoda VII. – obsazení je konečně venku!

Obsazení Star Wars: Epizody VII. je konečně známé. Vrací se Harrison Ford jako Han Solo, Carrie Fisher v roli princezny Leiy, Mark Hamill jako Luke Skywalker, Kenny Baker jako R2-D2, Anthony Daniels – C-3PO a Peter Mayhew v roli Žvejkala. V pokračování Hvězdných válek uvidíme i Johna Boyega, už delší dobu víme o Adame Driverovi, objeví se v nich i Andy Serkis nebo Max von Sydow.

Star Wars Epizoda VII_fotka_schuzka_herci

Star Wars Epizoda VII – fotka ze schůzky s herci

Toto je tedy výčet už potvrzených herců. Spekulace ale nekončí. Obsazení není zdaleka kompletní a mezi zvažovanými jmény jsou stále ještě taková jména jako: Zac Efron, Benedict Cumberbatch, Maisie Richardson-Sellers, Lupita Nyong’o, Ed Speelers, Gary Oldman, Miles Teller, Michael Fassbender, Hugo Weaving, Jack O’Connell, Jason Flemyng, Chiwetel Ejiofor, Saoirse Ronan, Sullivan Stapleton, Rachel Hurd-Wood, Alex Pettyfer nebo John Noble.

Star Wars (foto: archiv)

Star Wars (foto: archiv)

Jaké bude konkrétní obsazení sdělí Disney v následujících týdnech a měsících. Natáčet se začíná 14. května v Maroku. První fotky z placu přineseme hned, jak budou k dispozici. Režíruje J. J. Abrams.

JG, totalfilm.cz
foto: Disney/Lucas Film

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast