Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Superman s Osamělým jezdcem jako tajní agenti (trailer)

Krycí jméno: U.N.C.L.E – řítí se na nás další agentsky laděný snímek. Jakoby nás filmaři postupně připravovali na bondovku Spectre. 007 si zastřílí až v listopadu, než se ho ale dočkáme, setkáme se s Kingsmany (už tento týden) a v létě dorazí Guy Ritchie s tajným týmem U.N.C.L.E.

Ritchie režíroval celou řadu krimikomedií, jako Sbal prachy a vypadni, Pod(f)uck nebo RocknRolla a přivedl do kin Sherlocka Holmese s tváří Roberta Downeyho jr.  Mrkněte na trailer novinky, která čerpá z populárního amerického seriálu (1964). Kromě nastíněné zápletky a odlehčené atmosféry tu smykuje Trabant!

V novince hrají Henry Cavill (Muž z oceli) a Armie Hammer (Osamělý jezdec) špičkové agenty Napoleona Sola a Illya Kuryakina. Slouží organizaci United Network Command for Law Enforcement a s pomocí nejrůznějších vychytávek bojují proti nejrůznějším padouchům. Ve filmu si zahrají i Hugh Grant nebo Alicia Vikander.

Foto z natáčení Krycí jméno: U.N.C.L.E. - Henry Cavill a Armie Hammer

Foto z natáčení Krycí jméno: U.N.C.L.E. – Henry Cavill a Armie Hammer

Krycí jméno UNCLENacházíme se na počátku 60. let, Studená válka je v plném proudu a proto se nelze divit, že pár atomových hlavic zabloudilo do spárů zločinecké organizace. Je teď na agentech, aby odvrátili celosvětovou katastrofu.
Zápletka nezní nikterak originálně, což ale zároveň neznamená, že bude něco špatně. Nečekáme oscarové drama, chceme nahláškovanou akci! A tu Ritchie umí. Vše zatím vypadá nadějně, z prvních záběrů je patrné, že se Ritchie drží svých zpomalovacích trademarků. Tentokrát je zabalil do zajímavého retro hávu. O něco podobného se nedávno pokoušel Gangster Squad a nutno připomenout, že to tehdy úplně nedopadlo. Snad nás U.N.C.L.E. příjemně překvapí.

připravil: Petr Račko, totalfilm.cz
foto/video: Archiv, WB © 2015

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast