Pátá řada Hry o trůny poběží současně ve 170 zemích!

Všech 10 dílů nadcházející sezóny Hry o trůny (V. řada) bude vysíláno současně po celém světě. Oznámila to dnes Pavla Brožková z HBO Europe. 5. řada Hry o trůny bude odvysílána ve více než 170 zemích světa současně s americkou premiérou, která je naplánována na neděli 12. dubna ve 21:00 východního času (03:00 našeho času).

“Jsme skutečně nadšeni, že se nás naši mezinárodní partneři rozhodli podpořit v tomto nápadu zprostředkovat nejoblíbenější televizní seriál v historii HBO všem divákům z celého světa současně s jeho americkou premiérou,” řekl prezident programového oddělení HBO Michael Lombardo.
Hra o trůny 5 - teaser banner

Hra o trůny 5 – teaser banner

Na celosvětové premiéře se podílí společnosti HBO Asia, HBO Canada, HBO Europe, HBO Latin America, HBO Netherlands a HBO Nordic, ale také partnerské televize (tzv. “Home of HBO”) M-Net (Afrika), Foxtel (Austrálie), Telenet (Belgie), Orange (Francie), 365 Media (Island), DBS (Izrael), Sky Deutschland, Sky Italia a SKY New Zealand i licenční partneři HBO: Betv (Belgie/Francie), Intervision (Řecko), Amedia (Rusko) a DTS (Španělsko).

Hra o trůny se od svého prvního uvedení stala nejsledovanějším seriálem v historii HBO a celosvětovým televizím fenoménem. Loni byla také nejvyhledávanějším televizním pořadem na Googlu a nejdiskutovanějším seriálem na Facebooku ve Spojených státech.

Banner předchozí, IV. řady seriálu Hra o trůny

Banner předchozí, IV. řady seriálu Hra o trůny

Výpravný seriál Hra o trůny vznikl na motivy bestsellerové fantasy ságy George R. R. Martina. Vypráví epický příběh o pokrytectví a zradě, ušlechtilosti a cti, dobývání a triumfu, jenž se odehrává v mýtické říši Západozemí, kde léta a zimy trvají celé roky a touha po moci je věčná.

HRA O TRŮNY – 4. SÉRIE – 5 DVD lze pořídit v e-shopech za cenu od (Zdroj: Heureka.cz)
Porovnat ceny >>

Ve stejnou dobu budou u nás navíc k dispozici první díly druhé řady Silicon Valley a čtvrté řady sitcomu Viceprezident(ka).

zdroj: HBO, Pavla Brožková
připravil: AC, totalfilm.cz