Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Soutěž s filmem Legendy zločinu

Už zítra se do kin chystá nový film Legendy zločinu, ve kterém exceluje Tom Hardy. Jaký film je, se zítra dočtete v naší recenzi. Už teď ale můžete soutěžit o dárky k filmu. Rozdáme tři kapesní butylky, trička, zápisníky nebo stylové kapesní nože.

Film vypráví příběh gangsterů, dvojčat Reggieho a Rona Krayových, jedněch z nejznámějších neblaze proslulých zločinců v historii Velké Británie a jejich říše organizovaného zločinu, kterou v 60. letech dvacátého století vybudovali ve východní části Londýna. Hlavní dvojroli Rona a Reggieho ztvárnil, jak už bylo řečeno Tom Hardy.

Soutěž o dárky k filmu Legendy zločinu

Legendy zločinu soutěž

[contact-form][contact-field label=’Jméno‘ type=’name‘ required=’1’/][contact-field label=’Email‘ type=’email‘ required=’1’/][contact-field label=’Kolikáté narozeniny letos Tom Hardy oslavil?‘ type=’radio‘ required=’1′ options=’35,37,38’/][/contact-form]

Soutěž probíhá od 14. října do 18. října 2015, včetně. Každý soutěžící smí do soutěže zaslat pouze jeden email se správnými odpověďmi nebo místo emailu použít formulář na webu. Pokud pořadatel zjistí, že soutěžící toto pravidlo obchází, vyloučí ho ze slosování. Pokud budete odpovídat na email soutez@totalfilm.cz, uveďte do předmětu Legendy zločinu.
Ceny do soutěže věnovala distribuční společnost Freeman Entertainment.

Legendy-zlocinu-plakat

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast