Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Hra o trůny na vlastní kůži – vydejte se po stopách seriálu!

Jste i vy jedním z miliónů fanoušků seriálu Hra o trůny, kteří už se nemohou dočkat premiéry šesté řady? Premiéru chystá HBO už 25. dubna. Chtěli byste ale někdy atmosféru seriálu zažít na vlastní kůži? Po stopách seriálu se můžete vydat na vlastní dovolené, a navíc vám nebude hrozit tak velké nebezpečí smrti jako většině postav! Podívejte se, kam zamířit na příští fantasy dovolenou.

Poznejte zemi draků v Zálivu otrokářů (Maroko)

Hra o trůny ubytování

Užijte si nádherný výhled na město Aït-Ben-Haddou, které posloužilo jako kulisa seriálového Zálivu otrokářů. Dopřejte si u toho skvělou snídani na terase malebného marockého domku.

Odkaz na nabídku ubytování

Odpočiňte si v Dorne, sídle rodu Martellů (Španělsko)

Hra o trůny Dorne
Seriálová oblast Dorne je sice samá poušť, ale jeho hlavním městem je krásný Slunečný oštěp. Prosluněné prázdniny zažijete i ve španělské Seville, která byla jedním z míst natáčení páté série. Zelenající se nádvoří a zdobnou architekturu sídla Martellů zde najdete na každém kroku.

Odkaz na nabídku ubytování

Panujte na svém vlastním hradě (Irsko)

hra o trůny hrad
Kde jinde strávit královskou dovolenou než na skutečném hradě ze 14. století? Spát budete v ložnici v nejvyšším patře krásně zrenovované stavby. Na hradbách, ze kterých je vidět daleko do kraje, si budete připadat jako skuteční členové Noční hlídky.

Odkaz na nabídku ubytování

Užijte si pohled na Královo přístaviště (Chorvatsko)

Hra o trůny chorvatsko
Dovolená v Chorvatsku nemusí být povinná nuda s rodiči. Nedaleko historického centra Dubrovníku najdete nabídku ubytování s úžasným výhledem na pobřeží Dalmácie a ostrov Lokrum. Až se kolem sebe rozhlédnete a ucítíte vůni moře ve vzduchu, nebude těžké představit si, že právě vy jste králem tohoto města.

Odkaz na nabídku ubytování

Nechte se okouzlit přírodou v srdci divokého Západozemí (Island)

Hra o trůny island

Island je místem nejsevernější části Západozemí. Hodinu jízdy od Rejkvavíku najdete malebnou chatku obklopenou národním parkem Thingvellir, který sehrál roli v epické bitvě Ohaře a Brienne. Vám zde ale žádné nebezpečí nehrozí, snad jen usnutí ve vířivce.

Odkaz na nabídku ubytování
arbnb
komerční článek
foto: HBO, airbnb

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast