Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Vychází Star Wars: Síla se probouzí se spoustou bonusů na BD

Fanoušci se dočkali. Dnešek je svátkem milovníků Star Wars. Magic Box dnes v Česku vydal Blu-ray verze posledního dílu hvězdné ságy Star Wars: Síla se probouzí. DVD je zatím k dostání pouze v síti prodejen Tesca. Blu-ray s balíkem bonusů je k dostání v široké distribuční síti. Podívejte se i na exkluzivní ukázky z bonusů, které tentokrát najdete výlučně na nosičích Blu-ray. V prodeji jsou limitované edice s bílým (Světlá strana) a tmavým obalem (Temná strana). Internetový obchod Film-Arena má navíc exkluzivně v nabídce i steelbooky. 

star-wars-sila-se-probouzi-dvd-bd

Kylo Ren a zlověstný První řád vstávají z popela říše. Luke Skywalker je nezvěstný, a to v době kdy ho zrovna galaxie nejvíc potřebuje, a proto musí Rey a Finn spojit síly s Hanem Solo a Chewbaccou. Společně se vydávají na cestu a zoufale pátrají po naději, která by nastolila mír v galaxii.
Samozřejmě všichni víte o návratu Hana Sola (Harrison Ford), princezny Leiy (Carrie Fischer) i Luka Skywalkera (Mark Hamill). Všichni ale také čekáte na nováčky. Scénář nabízí dobrou profilaci nových postav, podařilo se vytvořit sympatické charaktery. S každým z nich se divák může ztotožnit. Stěžejní postavou je Rey (Daisy Ridley). Tolik diskutovaný černošský stormtrooper (John Boyaga) nezklamal ani náhodou. Pilot Poe v podání Oscara Isaaca velkou trojku nováčků uzavírá. Zásadní postavou je Poeův droid BB-8, který v sobě nese velmi cennou informaci. Díky tomu se roztomilý stroj dostává do velkého nebezpečí.

[pullquote align=“full“ cite=““ link=““ color=““ class=““ size=““]čtěte také: Recenze | Star Wars: Síla se probouzí šlape jako hodinky[/pullquote]
Na Blu-ray™ najdeme kromě filmu bohatou dávku bonusů: Síla se probouzí: Filmový příběh | Příběh se probouzí: Čtení | Výroba tvorů | Výroba droida BB-8 | Plány bitvy: Boj ve sněhu | ILM: Vizuální magie Síly | John Williams: Sedmá symfonie | Vystřižené scény a Síla změny.

-red-
foto/video: Magic Box/Totalfilm/Disney/Lucasfilm © 2015
™ and © Lucasfilm Ltd. All rights reserved

logo Magic Box-DVD-BDLogo PP

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast