Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Trojan s Dvořákem opět spolu – podívejte se na video z Anděla Páně 2

Necelých sedm týdnů zbývá do premiéry jednoho z nejočekávanějších filmů tohoto roku. Mnohými vymodlené pokračování pohádky Anděl Páně vstoupí do kin již 1. prosince. A jako u prvního dílu i dvojka stojí a padá na ústřední dvojici anděla Petronela a čerta Uriáše. Oblíbené postavy opět hrají Ivan Trojan s Jiřím Dvořákem. Na videu kromě ukázky najdete i povídání Jiřího Dvořáka o návratu k populární roli.

„Když jsme se vedle sebe s Ivanem postavili, já s těmi rohy a on v blond paruce, tak to bylo takové deja vu, až jsme si říkali, tady se někdo zbláznil… když nás po jedenácti letech do toho takhle uvrtali. Byl to zvláštní pocit, ale ne nepříjemnej,“ vzpomíná herec Jiří Dvořák. „Začali jsme se docela těšit, a když byl první natáčecí den u konce, tak jsme se na sebe tak podívali a řekli si: Jo, ono to půjde!“

Anděl Páně 2 (foto: Marlene Film)

Anděl Páně 2 (foto: Marlene Film)

Ve filmu Anděl Páně 2 uvidíme dále Aničku Čtvrtníčkovou, Vicu Kerekes, Pavla Lišku, Stanislava Majera a Marka Taclíka, Bolka Polívku, dále uvidíme Vojtu Dyka, Mariána Labudu a samozřejmě Jiřího Bartošku v roli Boha. V hvězdném nebi se sejde hvězdná sestava – Klára Issová, Lucie Bílá, Gabriela Osvaldová, Martin Huba, Jiřina Bohdalová nebo Veronika Žilková.
Pohádku opět režíroval Jiří Strach. Scénáristku prvního dílu Lucii Konášovou vystřídal ostřílený autor Marek Epstein.

-red-
zdroj: U. Donátová, Z. Janáková
foto/video: Falcon © 2016

andel-pane-2-vizual-horizont

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast