Sledujte South Park s balíčkem jídla a dárků a užijte si dvacátou řadu

Seriálové vody během podzimu rozvířila nová série kultovního seriálu Městečko South Park. Tento seriál není třeba dlouze představovat. Na televizních obrazovkách se objevuje už od roku 1997, což z něj činí druhý nejdéle vysílaný seriál hned po Simpsonových. Během těch 20 let vystřídal South Park v Čechách několik televizních stanic, aktuálně ho můžete vidět na Prima Comedy Central. Právě tato stanice pro Vás připravila 3 soutěžní balíčky, aby Vám zpříjemnila sledování nejsprostšího animovaného seriálu na českých obrazovkách.

Ať už patříte mezi skalní příznivce čtyř přisprostlých kluků ze základky v South Parku, nebo jste tenhle kultovní seriál objevili teprve nedávno, určitě více, že Kenny, Eric, Stan a Kyle si do pusy rozhodně nevidí a na spoustu věcí mají hodně svérázné názory.  V 20. sérii si berou na paškál americké prezidentské volby, genderovou korektnost a hlavně anonymitu na internetu. Během podzimu sužují South Park online útoky internetových trollů, kteří se opírají převážně do něžného pohlaví, a celý South Park společně s Dánskem pátrají po identitě internetových anonymů.

Městečko South Park (foto: Prima Comedy Central)

Městečko South Park (foto: Prima Comedy Central)

Seriál South Park je jedinečný svým vznikem, který je založený na týdenní bázi, což tvůrcům umožňuje si vzít na paškál ty nejaktuálnější události – například předvolební prezidentské debaty či samotné vítězství Donalda Trumpa. Aby o toto nebyli čeští diváci připraveni, rozhodla se Prima Comedy Central přinést fanouškům tohoto seriálů české znění tohoto seriálu nejrychleji, jak jen to je možné –  české díly South Parku se na televizních obrazovkách objevují už 6 dní po americké premiéře. Že to na kvalitě není znát, se můžete přesvědčit každé úterý na Prima Comedy Central.

Soutěž o 4x balíček s polštářkem, flashkou a jídlem a pitím k seriálu

south-park-soutez

Soutěž probíhá od 23. 11. do 30. 11. 2016 včetně. V případě, že chcete použít soutěžní email soutez@totalfilm.cz, nezapomeňte do předmětu mailu uvést „South Park“. Děkujeme společnosti Prima Comedy Central.
prima-comedy-central-logo