Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: AKREDITACE A BALÍČKY VSTUPŮ NA VÍKEND JSOU VYPRODÁNY. NA DOPROVODNÝ PROGRAM SE ALE DOSTANETE.

Vánoční soutěž s Andělem Páně 2 (anketa s herci)

Nejoblíbenější a nejnavštěvovanější film letošního roku – Anděl Páně 2. Mnoho z vás film už vidělo, někteří se chystají do kina mezi svátky. V hlavních rolích příběhu, který se odehrává v adventním čase, se opět setkáváme s oblíbenou dvojicí – andělem Petronelem a čertem Uriášem v podání Ivana Trojana a Jiřího Dvořáka. Pohádku opět natočil Jiří Strach. Scénář napsal Marek Epstein. Anděl Páně 2 také zakončuje náš vánoční soutěžní maraton. Vyhrát můžete jedničku na DVD, trika a vstupenky na dvojku do kina.

Už během natáčení režisér Strach cítil, že by dvojka mohla být důstojným pokračováním. „Důležité bylo i to, jak budou fungovat kluci – Ivan Trojan a Jirka  Dvořák. Jejich chemie tam stále je, a je dokonce zralejší než před jedenácti lety. Kluci zkrátka hrajou nebeskou exhibici,“  říká spokojeně režisér Jiří Strach a dodává: Jsem moc rád a těší mě, že nejen Anděl Páně 2, ale vůbec moje práce, přitahuje ty nejlepší české herce. Že se na ně můžu spolehnout, opřít se o ně, že si vzájemně důvěřujeme. Při natáčení Anděla Páně 2, které bylo hodně náročné – točilo se v zimě, často v noci, střídaly se lokace – se dala dohromady skvělá parta, a nejen herecká, ale  v celém štábu. Producentky mi vytvořily vynikající podmínky, jedny z nejlepších, jaké jsem kdy na natáčení měl. Já potřebuju být obklopen parťáky, s kterými se dá film utáhnout. Je to velmi důležité a věřím tomu, že nálada při natáčení se do výsledku promítne,“  říká režisér Jiří Strach.

Soutěž o 10x DVD Anděl Páně + tričko a 3×2 lístky na Anděl Páně 2

[contact-form][contact-field label=’Jméno‘ type=’name‘ required=’1’/][contact-field label=’Email‘ type=’email‘ required=’1’/][contact-field label=’Kdo hrál hlavního zlouna v prvním díle Anděla Páně?‘ type=’radio‘ required=’1′ options=’Jan Přeučil,Oldřich Navrátil,Stanislav Majer’/][contact-field label=’Jakou pohádku nenatočil Jiří Strach?‘ type=’radio‘ required=’1′ options=’Šťastný smolař,Dvanáct měsíčků,Svatojánský věneček’/][contact-field label=’Na jakém hradě se natáčel první díl Anděla Páně?‘ type=’radio‘ required=’1′ options=’Karlštejn,Houska,Kašperk’/][/contact-form]

Soutěž trvá od 23. prosince do 26. prosince včetně. Děkujeme společnosti Falcon a Cinestar.

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast