Langmajer a Vagnerová komentují vaše komenty k seriálu Lajna (video)

S novým rokem přichází na náš kanál nový formát. Pod palbou vašich komentářů se ocitnou herci ze známých seriálů či aktuálních filmových projektů. Dostanete možnost se jich naším prostřednictvím na cokoliv zeptat a z vašich hodnotících komentářů navíc vybereme ty nejšťavnatější, které pak herci okomentují. Začínáme s Jiřím Langmajerem a Hanou Vagnerovou, neboli hokejovým trenérem Lubošem Hrouzkem a jeho přítelkyní, bývalou prostitutkou Terezou v seriálu Lajna. Podívejte se na video.

Originální osmidílný komediální seriál Lajna můžete vidět v internetové televizi Obbod. Na svědomí ho mají scenárista Petr Kolečko, autor námětu Daniel Strejc a režisér Vladimír Skórka. Exceluje v něm právě Jiří Langmajer v roli obhroublého bývalého hokejisty, který nyní trénuje havířovský mančaft. Rozvádí se s manželkou a v mužstvu je i jeho syn Patrik (Zdeněk Piškula). Přítelkyni Denisu (bývalou prostitutku a nyní gogo tanečnici) mu hraje Hana Vagnerová. V dalších rolích můžete vidět Norberta Lichého, Marka Taclíka, Petru Špindlerovou, Vaclava Neužila ml. a dokonce i Dominika Haška.

Internetový seriál si získal slušnou fanouškovskou základnu a v současné době má na ČSFD hodnocení, které přesahuje 80%. Celý osmidílný seriál Lajna najdete na obbod.tv
Internetová streamovací televize OBBOD Lajnou pokračuje ve vlastní tvorbě. Obrovskou popularitu si získal její předchozí projekt Vyšehrad ze zákulisí fotbalového života. Popularitu si v něm upevnil Jakub Štáfek coby nezvedený fotbalista Julius Lavický.

-red-
video: Totalfilm.cz / Obbod © 2017, 2018

Napište nám co si myslíte

Nebojte, Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.