Je Meryl Streep v pokračování Mamma Mia po smrti? (nový trailer)

Fanoušci muzikálového filmového hitu Mamma Mia! se dočkali dalšího traileru. Dvojka nazvaná Mamma Mia: Here We Go Again vejde do našich kin letos v červenci. Ve filmu se sice nikdo nikam nestěhoval, ale Řekové tentokrát při natáčení filmu ostrouhali. Štáb začal natáčet loni v září v Chorvatsku, na ostrově Vis.

Divák by ale rozdíl neměl nijak zásadně poznat. Některé scenérie z řeckého ostrova Skopelos se ve filmu přesto objeví. Chorvatsko filmařům nabídlo lepší finanční podmínky i filmové pobídky. Místo natáčení ale není to jediné, co fanoušci v tuto chvíli řeší. Nikdo totiž přesně v tuto chvíli neví, co se přesně stalo s postavou Meryl Streep. První americký trailer totiž naznačoval, že by mohla být dokonce mrtvá. Evropský “domestic trailer” už tento fakt příliš neakcentuje. Ať tak či tak, zdá se přinejmenším zvláštní, že by scenáristé nejsilnější postavu prvního filmu nechali zabít. Vzhledem k tomu, co bylo vidět v prvním traileru, bylo by překvapivé, kdyby se to nakonec nenaplnilo. Pocity jsou tedy sporné. Faktu, že je Donna nakonec opravdu mrtvá nahrává přítomnost další velké hvězdy. Donninu matku si tu zahrála zpěvačka Cher a s Meryl Streep mají společné scény, jak prozradila producentka filmu. Otázkou je jaké, protože většina filmu se odehrává ve flashbacích. Přítomnost Cher na place spolu s Meryl tedy “smrtící fakt” nijak nevylučuje.
V každém případě víme, že mladou verzi Meryl hraje Lily James a značnou část filmu tedy strávíme s mladšími verzemi známých postav z filmu.

-red-
foto/video: CinemArt / Universal © 2018