Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Co bylo před Supermanem? Nový seriál Krypton vám to řekne

Nová adaptace podle komiksové předlohy, akční seriál Krypton, najdete premiérově na HBO GO. Ve vysílání HBO se pak objeví s několikaměsíčním odstupem až v červnu. Akční sci-fi seriál KRYPTON, podle postav DC komiksu, natočili Jerry Siegel a Joe Shuster. Producenty jsou David S. Goyer (Muž z oceli, Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti, Temný rytíř trilogie) a Cameron Welsh (Poslední loď, Constantine). Podívejte se na krátký teaser.

Co by se stalo, kdyby Superman nikdy neexistoval? KRYPTON se odehrává dvě generace před destrukcí planet, ze které pochází Superman, a vypráví příběh Seg-Ela (Cameron Cuffe – Halcyon), dědečka legendárního Muže z oceli, který se ocitá v konfliktu na život a na smrt – má zachránit svou planetu a nebo ji nechat zaniknout, a tím zpečetit osud svého budoucího vnuka. Zatímco mezi vůdci Kryptonu vládne zmatek a Dum El (prapradědeček Supermana) je vyloučen ze společnosti, musí Seg držet rovnováhu mezi snahou vykoupit čest své rodiny a chránit své blízké a bojem se známými postavami DC komiksu jako je Braniac (Blake Ritson) a cestovatel v čase, Adam Strange (Shaun Sipos).

KRYPTON (foto: SYFY)

V hlavních rolích seriálu KRYPTON kromě Cuffa, Ritsona a Sipose, dále hrají Georgina Campbellova (Broadchurch), Elliot Cowan (DaVinciho démoni), Ann Ogbomova (Světová válka Z), Aaron Pierre (Britannia), Rasmus Hardiker (Vaše výsosti), Wallis Day (Will) a Ian McElhinney (Hra o trůny). Celosvětovým  distributorem seriálu je společnost Warner Bros. International Television Distribution.

První řada, která čítá 10 epizod, je dostupná na HBO GO od 29. 3. a od 19. 6. pak bude vysílána na televizních kanálech HBO.

-red-
zdroj: P. Brožková, HBO Europe
foto/video: HBO, Syfy

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast