Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Lajna se na konci roku vrátí – chystá se druhá řada

Pravděpodobně nejpopulárnější seriál internetové televize OBBOD se dočká druhé řady. Seriál Lajna z hokejového prostředí dostane druhou řadu. K divákům by se nová série měla dostat už na konci roku. Natáčet se začíná na podzim v Praze. Na obrazovky počítačů, mobilů nebo chytrých televizí se vrátí samozřejmě trenér Hrouzek v podání Jiřího Langmajera. Nebude chybět ani jeho přítelkyně Denisa, kterou si zahrála Hana Vagnerová. Diváci se ale mohou těšit i na nové postavy.

Lajna (foto: OBBOD)

„Na podzim bychom měli začít natáčet další sérii tohoto úspěšného projektu. V dalších dílech seriálu se Luboš Hrouzek přesune zpátky do Prahy, aby tady pomohl jednomu z nejznámějších hokejových klubů dostat se zpátky do extraligy,“ potvrdil šéf televize OBBOD Kamil Ouška.

Ve druhé sérii diváci uvidí i nové tváře jako například Hrouzkova otce nebo také kustoda pražského stadionu, kterého ztvární Michal Suchánek. „K hokeji mám blízko, hrál jsem ho v mládí, pak ho hrál syn Jáchym, takže jsem tuhle nabídku nemohl odmítnout. Třeba si zahraju hokej konečně zase aspoň v seriálu a navíc barvách mého oblíbeného klubu. Na zimáku, kde znám každou šmouhu od vystřeleného puku a každou kabinu rozeznám po čichu!“ dodal herec.

Vztah Hrouzka s jeho přítelkyní Denisou, také zaznamená zásadní vývoj. „Tím, že se Hrouzek přesune do Prahy, mi odpadne noční přejíždění na natáčení do Havířova, což je fajn. Taky nastanou změny mezi námi s Deniskou, no a hlavně se mi do života začne plést můj táta,“ dodala hlavní postava projektu Jiří Langmajer.

Na natáčení seriálu se zajedeme na podzim podívat s kamerou.

OBBOD nabízí v letošní letní sezóně ale i další seriály. Třeba pilot nového projektu TAXI s Tomášem Jeřábkem, i úspěšné seriály Stream.cz. V nabídce se tak objeví třeba Semestr Adama Sedláka (jeho film Domestik letos soutěžil ve Varech), nebo Štafl režiséra Andyho Fehu.

-red-
zdroj: Gábina Vágner

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast