Lajna se na konci roku vrátí – chystá se druhá řada

Pravděpodobně nejpopulárnější seriál internetové televize OBBOD se dočká druhé řady. Seriál Lajna z hokejového prostředí dostane druhou řadu. K divákům by se nová série měla dostat už na konci roku. Natáčet se začíná na podzim v Praze. Na obrazovky počítačů, mobilů nebo chytrých televizí se vrátí samozřejmě trenér Hrouzek v podání Jiřího Langmajera. Nebude chybět ani jeho přítelkyně Denisa, kterou si zahrála Hana Vagnerová. Diváci se ale mohou těšit i na nové postavy.

Lajna (foto: OBBOD)

„Na podzim bychom měli začít natáčet další sérii tohoto úspěšného projektu. V dalších dílech seriálu se Luboš Hrouzek přesune zpátky do Prahy, aby tady pomohl jednomu z nejznámějších hokejových klubů dostat se zpátky do extraligy,“ potvrdil šéf televize OBBOD Kamil Ouška.

Ve druhé sérii diváci uvidí i nové tváře jako například Hrouzkova otce nebo také kustoda pražského stadionu, kterého ztvární Michal Suchánek. „K hokeji mám blízko, hrál jsem ho v mládí, pak ho hrál syn Jáchym, takže jsem tuhle nabídku nemohl odmítnout. Třeba si zahraju hokej konečně zase aspoň v seriálu a navíc barvách mého oblíbeného klubu. Na zimáku, kde znám každou šmouhu od vystřeleného puku a každou kabinu rozeznám po čichu!“ dodal herec.

Vztah Hrouzka s jeho přítelkyní Denisou, také zaznamená zásadní vývoj. „Tím, že se Hrouzek přesune do Prahy, mi odpadne noční přejíždění na natáčení do Havířova, což je fajn. Taky nastanou změny mezi námi s Deniskou, no a hlavně se mi do života začne plést můj táta,“ dodala hlavní postava projektu Jiří Langmajer.

Na natáčení seriálu se zajedeme na podzim podívat s kamerou.

OBBOD nabízí v letošní letní sezóně ale i další seriály. Třeba pilot nového projektu TAXI s Tomášem Jeřábkem, i úspěšné seriály Stream.cz. V nabídce se tak objeví třeba Semestr Adama Sedláka (jeho film Domestik letos soutěžil ve Varech), nebo Štafl režiséra Andyho Fehu.

-red-
zdroj: Gábina Vágner