Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Na Primě startují komediální Krejzovi

Krejzovi, to je Honza Krejza a jeho čtyři dcery, Áčko, Béčko, Céčko a Déčko, tedy Anna, Bára, Cinda a Danka. Nový komediální seriál startuje dnes večer na Primě. Televize posílá na obrazovky jeden z hlavních projektů své podzimní nabídky. V hlavních rolích uvidíme Václava Postráneckého, Vandu Hybnerovou, Markétu Plánkovou, Lucii Polišenskou, Ivanu Korolovou, Filipa Blažka, Jana Šťastného a další.

Skoro všichni žijí společně ve velké rodinné vile, kde kromě toho manžel Aničky Petr provozuje svoji veterinární praxi. O tom, že o zábavu díky zvířátkům nebude nouze, se přesvědčíte již v první epizodě, kdy se po vile bude prohánět tygřík a v sousedství medvěd.
Z podkroví rodinné vily vysílá malé soukromé rádio. Tam pracuje nejmladší ze sester Krejzových Danka jako produkční. Vila je sice velká, jak to ale vypadá, bude v ní o něco víc plno. Zpět na rodinnou hroudu se totiž musí přistěhovat Bára se svým manželem Ondrou a dvěma dětmi. Proč? Ondřej je sice schopný právník, nešťastnou náhodou ale zpronevěří poměrně velkou sumu peněz…

Krejzovi (foto: archiv TV Prima)

Velká pohoda nepanuje ani v rodině Aničky a Petra. Ačkoliv si ti dva poměrně rozumí, Anička podlehne krizi středního věku a se svým manželem se rozvede. Důvod k tomu má veskrze prozaický!
První epizoda Krejzových se ponese v duchu oslavy narozenin hlavy rodu Jana Krejzy. Ten nesnáší jakákoliv překvapení, která mu každoročně dcery přichystají.

Speciální předpremiérový díl přichystala Prima na neděli 2. září ve 20.15.

-red-
zdroj: FTV Prima

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast