Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Na HBO startuje nová řada Terapie (tvůrci o seriálu)

Nová řada oblíbeného seriálu Terapie je zároveň i poslední. Postřehy tvůrců a herců ke třetí řadě si můžete pustit v následujícím videu. Novou řadou se definitivně uzavře ordinace psychoterapeuta Marka Pošty (Karel Roden), který opět řeší velmi složité případy otevírající divákům i velmi nečekaná témata (změna pohlaví, stalking). V nové řadě se v roli pacientů představí Ivana Chýlková s Jenovéfou Bokovou, Marek Taclík, Zdena Studénková a Vojtěch Dyk. V roli partnerky Marka Pošty se představí Tatiana Vilhelmová, vrací se i jeho syn v podání Jana Ciny.

„Ve třetí řadě jsme nebyli svázáni původní předlohou. Už ve druhé sezóně jsme přejali jen charaktery. Ve třetí řadě už jsme byli úplně svobodní,“ prozrazuje producentka HBO Tereza Polachová a dodává: „Jsou tam dokonce tři linky ve kterých se tentokrát dá najít i humor.“

Seriál se vysílá 4 x týdně – od pondělí do čtvrtka a každý den nabízí příběh jednono z Markových klientů. Celá řada je navíc k dispozici pro předplatitele na videotéce HBO GO.
Povědomě mohou působit například trápení zpěvačky Lucie Bergerové, která k Markovi dochází v pondělí. Lucia za suverénním vystupováním popové divy maskuje
nejistotu, pramenící ze strachu z konce kariéry, z problematického dětství s náročnými rodiči i z dávného traumatu. Ztvárnila ji slovenská herečka Zdena Studénková.
Úterky patří stevardovi Šimonovi (Vojtěch Dyk), za jehož potížemi v zaměstnání i doma stojí nepřiznané problémy s vlastní sexualitou. Ve středu chodí Jarda (Marek Taclík) – kdysi úspěšný podnikatel ve stavebnictví, který však před rokem málem zemřel při těžké autonehodě způsobené mikrospánkem. Od té doby trpí výpadky paměti a není schopen se o sebe sám postarat. Čtvrtky Marek věnuje Hedvice (Ivana Chýlková) a Zuzaně (Jenovéfa Boková),matce s dcerou, jež se před nedávnem kvůli aféře se stalkingem přestěhovaly z Olomouce do Prahy a trpí komplikovaným vzájemným vztahem.

-red-
foto/video: Totalfilm Media, HBO Europe © 2018

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast