Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

VÍTEJTE NA NAŠEM NOVÉM WEBU. DOUFÁME, ŽE SE VÁM TU BUDE LÍBIT.

Kuchařská celebrita vyráží za láskou z instagramu – trailer komedie #jsemtady

Na konci května obohatí nabídku kin nová francouzská komedie s Alainem Chabatem #jsemtady. Hashtag v názvu samozřejmě není náhodou. Hlavní roli kromě známé francouzské hvězdy hraje totiž Instagram. Film vstoupí do českých kin 28. května s českými titulky. Podívejte se na trailer.

Věhlasný francouzský šéfkuchař Stéphane žije poklidným životem a má všechny důvody, proč se cítit spokojeně. Přesto jedinou osobou, která jej udržuje naživu, je tajemná mladá Korejka Soo, se kterou se náhodou spojil na lnstagramu. Baví se spolu na dálku o umění i sakurách, které právě rozkvétají, a zdá se, že si výborně rozumí navzdory vzdálenosti a všem jazykovým i kulturním bariérám. Pak se jednou Stéphane rozhodne Soo nečekaně a bez ohlášení navštívit v jejím rodném Soulu. I když se ukáže, že tento impulsivní nápad na neohlášené setkání nebyl zrovna nejlepší, Stéphane díky tomu pozná mnoho nových přátel a jeho dobrodružství má nakonec úplně jiné rozuzlení, než které očekával. A na druhém konci světa dokonce dokáže obnovit zpřetrhaná pouta k svým blízkým.

Alain Chabat (foto: CinemArt)

Alain Chabat je francouzský komik známý z filmů Asterix: Sídliště bohů, dramatu Pěna dní, Nauka o snech nebo Manželství po francouzsku. Na svém kontě má také pár režijních počinů. Kromě známé komedie RRRrrrr!!! jsme naposledy mohli vidět jeho rodinný film Vánoce a spol., ve kterém si zároveň i zahrál roli Santa Clause.

-red-
foto/video: CinemArt © 2020

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast