Dabing: Martin Písařík jako Větvík ve dvojce animáku Trollové: Světové turné

Již 6. srpna do českých kin dorazí pokračování úspěšného hudebního animáku pro celou rodinu – Trollové: Světové turné. Při jejím namlouvání se sešly herecké a hudební hvězdy – a to jak v originálním znění, tak v českém dabingu. Jednu z hlavních postav již podruhé dabuje herec Martin Písařík. Česká verze rodinného muzikálu vznikala v pražském studiu LS Productions.

Pro Martina Písaříka byla práce náročná, zvláště proto, že v originálním znění postavu namlouvá zpěvák Justin Timberlake.  „Už podruhé mluvím a zpívám Větvíka, což je extrémně těžká práce, především proto, že v originále mu hlas propůjčil Pan zpěvák Justin Timberlake. Baví mě to moc, ale dřina je to nepředstavitelná,“ říká herec a zároveň chválí spolupráci s režisérem českého znění Ondřejem Izdným.

Ondřej dodává: „Martin je výborný herec a také velmi dobrý zpěvák, který do své práce vkládá srdce tak, že si postavu Větvíka ihned oblíbíte.“  Postava, kterou Martin dabuje, mu je i svým způsobem podobná. „S Větvíkem mám společný takový jemný cynismus, oba se rádi držíme v pozadí, ale i přesto nás společnost většinou stáhne k sobě.“
V hlavních rolích se v českém znění dále představí Ivana Korolová (Poppy) a nově také Václav Noid Bárta (princ Dý), Monika Absolonová (Královna Bárbra) nebo Petr Janda (Král Nářez).
Trollové: Světové turné vstoupí do českých kin 6. srpna.

-red-
foto/video: CinemArt, Totalfilm Media © 2020