Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Dabing: Martin Písařík jako Větvík ve dvojce animáku Trollové: Světové turné

Již 6. srpna do českých kin dorazí pokračování úspěšného hudebního animáku pro celou rodinu – Trollové: Světové turné. Při jejím namlouvání se sešly herecké a hudební hvězdy – a to jak v originálním znění, tak v českém dabingu. Jednu z hlavních postav již podruhé dabuje herec Martin Písařík. Česká verze rodinného muzikálu vznikala v pražském studiu LS Productions.

Pro Martina Písaříka byla práce náročná, zvláště proto, že v originálním znění postavu namlouvá zpěvák Justin Timberlake.  „Už podruhé mluvím a zpívám Větvíka, což je extrémně těžká práce, především proto, že v originále mu hlas propůjčil Pan zpěvák Justin Timberlake. Baví mě to moc, ale dřina je to nepředstavitelná,“ říká herec a zároveň chválí spolupráci s režisérem českého znění Ondřejem Izdným.

Ondřej dodává: „Martin je výborný herec a také velmi dobrý zpěvák, který do své práce vkládá srdce tak, že si postavu Větvíka ihned oblíbíte.“  Postava, kterou Martin dabuje, mu je i svým způsobem podobná. „S Větvíkem mám společný takový jemný cynismus, oba se rádi držíme v pozadí, ale i přesto nás společnost většinou stáhne k sobě.“
V hlavních rolích se v českém znění dále představí Ivana Korolová (Poppy) a nově také Václav Noid Bárta (princ Dý), Monika Absolonová (Královna Bárbra) nebo Petr Janda (Král Nářez).
Trollové: Světové turné vstoupí do českých kin 6. srpna.

-red-
foto/video: CinemArt, Totalfilm Media © 2020

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast