Není čas zemřít: Za týden se dočkáme! Přichází nový záporák s tváří Ramiho Maleka (video)

Jmenuje se Safin. A co chce? Pomstu! V následujícím videu se potkáte s hlavním záporákem z nové bondovky. Video představuje hlavního záporáka filmu Není čas zemřít s tváří Ramiho Maleka. Finále bondovek s Danielem Craigem vejde do kin 30. září a zdá se, že už tomu nic nezabrání.

“Chtěl jsem, aby Safin působil znepokojivě a myslel si o sobě, že je hrdina,” říká ke ztvárnění své role Rami Malek a režisér filmu Cary Fukunaga dodává: “To co chce udělat, z něj dělá nebezpečného člověka pro Bonda i svět.”

O Malekově postavě pojmenované Safin je známo pár drobností. Jednou z nich je záhadné zjizvení obličeje, které bylo pro příběh nezbytné, (i přesto, že tenhle typ znetvoření se stal synonymem pro zločince, kteří se v bondovkách z Craigova období objevují) a které překrývá bílá japonská maska. Ta se hojně používá při  divadelních produkcích – tradičních hudebních dramatech, která jsou provozována už od 14. století. Ale už z vyděšené reakce Madeleine Swann v traileru lze usuzovat, že ve snímku má mnohem hlubší význam.

Ve filmu Není čas zemřít Bond skončil aktivní službu a užívá si zasloužený odpočinek na Jamajce. Klid však nemá dlouhého trvání – objeví se totiž jeho starý přítel Felix Leiter ze CIA a požádá ho o pomoc. Mise na záchranu uneseného vědce se ukáže být zrádnější, než se na začátku zdálo. Bond se během vyšetřování dostane na stopu nevyzpytatelného zločince, který disponuje nebezpečnou a velmi ničivou novou technologií.

Film bude mít v Česku i na Slovensku premiéru 30. září. Do kin jej uvádí Forum Film.

-red-
foto/video: Forum Film © 2020