Startuje třetí řada Lajny, na Televizi Seznam se vrací Luboš s Deniskou (video)

Luboš Hrouzek a jeho Deniska. Znalí diváci a fanoušci okamžitě vědí. Na televizní obrazovky se vrací populární komediální seriál Lajna. Třetí řada s podtitulem Zúčtování se natáčela z velké části v prostředí pražské O2 arény a například dresy pro seriálovou švédskou hokejovou reprezentaci byli dodány přímo od Švédského hokejového svazu. V seriálu se mimo Jiřího Langmajera a Hany Vagnerové představí Michal Suchánek, Václav Neužil, Zdeněk Piškula nebo Michal Isteník. Seriál uvede Televize Seznam od 11. října.

Slavie sice postoupila do ligy, ale na to, s čím přichází tým po dovolených se vážně nedá koukat. Guha přibral, ostatní prochlastali celou první půlku léta. Bída. Hrouzek v tom má jasno – s tímhle se extraliga hrát prostě nedá. Manažerka přichází s řešením. Posilou. Což by bylo možná fajn, kdyby nešlo o Slováky. Ty Hrouzek v hokeji fakt nesnáší. Ty vole, čobolové. To prostě nechceš… A tak chce pryč, výš. Nejlíp do repre. Bude to ale ta česká?

Třetí osmidílnou řadu uvádí premiérově Televize Seznam každé pondělí až do 29. listopadu. Seriál opět natočil Vladimír Skórka podle scénáře Petra Kolečka.

-red-
foto/video: Televize Seznam, Totalfilm Media © 2021